Все категории
Добавить товар

Пілінг-скатка з кислотами medi-peel phyto cica-nol b5 aha bha vitamin calming peeling gel

590 грн
Описание

Пілінг-скатка з кислотами Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 AHA BHA Vitamin Calming Peeling Gel ефективно усуває ороговілий шар епідермісу, позбавляючи надлишку себума і різних забруднень. Вона ретельно полірує шкіру, надаючи їй м'якості, стимулює процеси регенерації та оптимізує проникнення активних інгредієнтів доглядових продуктів.

Ключовий інгредієнт - це 5% комплекс "Cica-Nol", який містить п'ять видів екстрактів центелли: екстракт центелли азіатської, мадекассосид, азіатикозид, азіатикову кислоту і мадекасову кислоту, доповнені Д-пантенолом. Цей комплекс забезпечує ніжне відлущування, прискорює регенерацію і загоєння, активно зволожує і допомагає підтримувати оптимальний рівень вологи в клітинах епідермісу, а також знімає запалення і заспокоює подразнену шкіру.

AHA і BHA-кислоти в складі скатки активізують процес оновлення шкіри, сприяючи видаленню ороговілих клітин. Їх дія сприяє відновленню кислотно-лужного балансу епідермісу, поліпшенню кольору обличчя, зменшенню почервоніння й усуненню тьмяності, а також розчиненню комедонів і звуженню пор.

Поєднання відлущувальних і заспокійливих компонентів забезпечує комфортне використання, унеможливлюючи запалення, свербіж і сухість. Продукт також має сертифікат V-Lavel, що підтверджує його 100% веганський склад, безпеку для чутливої шкіри та відсутність подразнювальної дії.

Спосіб застосування:
Нанесіть необхідну кількість засобу на шкіру, м'яко масажуйте, поки пілінг не почне скочуватися, змийте залишки водою. Рекомендується використовувати 1-2 рази на тиждень.

120ml

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Зелёный
Размер:
  • 120мл

Похожие товары