Все категории
Добавить товар

Ніжний відлущуючий гель для вмивання heimish all clean gentle exfoliating gel cleanser 130ml

465 грн
Описание

Ніжний гель Heimish All Clean Gentle Exfoliating Gel Cleanser ретельно змиває забруднення з поверхні шкіри та очищає пори, не викликаючи сухості й подразнення.

Засіб з нейтральним pH чинить делікатний пілінг-ефект, видаляючи ороговілі частинки і надлишки себума. Під час контакту з водою гель перетворюється на м'яку пінку, яка видаляє залишки макіяжу і сонцезахисного засобу.

Не провокує відчуття стягнутості, робить шкіру гладенькою і м'якою після вмивання, відмінно підходить для щоденного застосування. Вирівнює тон і згладжує рельєф, видаляючи лущення.

Що в складі?

Містить лимонну AHA-кислоту, яка відлущує омертвілі клітини, чинить легку освітлювальну і вирівнювальну дію.

Саліцилова BHA-кислота в складі проникає в пори, очищає їх від надлишків шкірного сала і запобігає їхньому закупорюванню, перешкоджаючи появі комедонів.

Додаткові діючі компоненти:

Ніацинамід (вітамін B3) запобігає появі пігментації, вирівнює тон, бореться з блиском у Т-зоні, нормалізує себорегуляцію і зміцнює захисний бар'єр.

3 види гіалуронової кислоти активно зволожують, підтримують оптимальний рівень гідратації. Утворюють захисний шар, який не дає волозі випаруватися.

Комплекс 11 олій (олії евкаліпта, аміріса, ялівцю, перцевої м'яти, лаванди, мускатного горіха, бергамота, кокоса, ши, апельсина і чайного дерева) інтенсивно живлять, запобігають сухості та лущенню, дарують відчуття зволоженості після вмивання, мають антиоксидантну дію.

Аскорбіл фосфат натрію - стабільна форма вітаміну С, відбілює пігментацію, блокує процес запалення, нейтралізує оксидативний стрес і стимулює вироблення власного колагену.

Коко-глюкозид - м'який і натуральний очищувальний компонент, що добувається з кокосової олії. Усуває забруднення і надлишки шкірного жиру, запобігає закупорці пор.

Підходить для нормальної, комбінованої та сухої шкіри.

Спосіб застосування:

Спіньте гель у руках, нанесіть на обличчя, розподіліть протягом 1 хвилини і змийте водою

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?