Все категории
Добавить товар

Детокс гель medi-peel algo-tox vita cleanser кисневий засіб для глибокого очищення пор

645 грн
Описание

Гель Medi-Peel Algo-Tox Vita Cleanser - це кисневий засіб для глибокого очищення пор, що чинить додаткову освітлювальну дію та розгладжує шкіру.

Має тонкий аромат цитрусових. Нейтральний рівень pH ~6.5 не порушує здоровий кислотно-лужний баланс епідермісу.

Продукт утворює пишну піну, яка ретельно видаляє забруднення, перешкоджає закупорці пір і появі запалень. За регулярного застосування м'яко освітлює пігментні плями і сліди від акне, бореться з тьмяністю, дарує здорове сяйво і гладкість після вмивання.

Має міжнародний сертифікат V-Label®, який підтверджує, що формула не містить інгредієнтів тваринного походження.

Містить комплекс 13 вітамінів, які проникають глибше завдяки ліпосомальній технології доставки:

Пантенол (вітамін B5) знімає почервоніння і свербіж, зміцнює гідроліпідний бар'єр, перешкоджає випаровуванню вологи, сприяє відновленню.

Аскорбіл фосфат натрію, бета-каротин (вітаміни C і A) освітлюють пігментацію, блокують процес запалення, нейтралізують оксидативний стрес і стимулюють вироблення власного колагену, завдяки чому підвищують пружність і щільність.

Піридоксин, ціанокобаламін (вітаміни B6 і B12) зволожують, заспокоюють, пригнічують запальний процес, зміцнюють капіляри, допомагають у лікуванні акне.

Менадіон (вітамін K) зміцнює стінки судин і перешкоджає куперозу, стимулює процес оновлення і подовжує молодість шкіри.

Тіамін, рибофлавін (вітаміни B1 і B2) чинять антиоксидантну дію, відмінно кондиціонують, регулюють процеси обміну в стінках кровоносних судин.

Токоферол, лінолева кислота (вітаміни E і F) запобігають випаровуванню вологи, тим самим підтримують оптимальний рівень гідратації. Прискорюють процес загоєння, підвищують місцевий імунітет.

Додаткові діючі компоненти:

Екстракт зародків пшениці підтримує оптимальний рівень гідратації, кондиціонує і чинить заспокійливу дію.

Пептиди (Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Hexapeptide-9, Acetyl Octapeptide-3, Palmitoyl Hexapeptide-12) підвищують вироблення власного колагену, пригнічують процес глікації та стимулюють клітинну регенерацію, завдяки чому розгладжують зморшки й активують здатність шкіри до відновлення.

Комплекс центелли азіатської містить екстракт центелли і 4 її похідних: азіатікозід, мадекассосід, мадекассовая кислота і азіатіковая кислота. Усуває почервоніння і подразнення, пом'якшує, сприяє загоєнню і зміцнює захисний бар'єр, а також зміцнює стінки судин, запобігаючи появі судинної зірочки.

Екстракт цедри і плодів лимона згладжує рельєф, делікатно освітлює і детоксикує, відновлює баланс води і ліпідів в епідермісі.

Natural Protector™ (екстракти кори білої верби, орегано, кипариса, портулаку, кориці, шоломниці байкальської, ферментований екстракт сої) - рослинний комплекс, що чинить протизапальну й антибактеріальну дію, також нормалізує вироблення себума, заспокоює, зволожує і підтримує водний баланс.

Підходить для всіх типів шкіри.

150ml

Спосіб застосування: нанесіть гель щільним шаром на сухе обличчя, розподіліть, уникаючи зони навколо очей і губ. Дочекайтеся утворення бульбашок, потім помасажуйте шкіру протягом 30-60 секунд і змийте водою.

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
  • Белый
Размер:
  • 150мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?