Все категории
Добавить товар

Очищувальний гель для жирної та комбінованої шкіри

405 грн
Описание

Шкіра жирного і комбінованого типу має ряд особливостей: розширені пори, неконтрольоване вироблення себуму, виникнення чорних цяток і прищиків. І це лише верхівка айсберга. Добре, що усунути всі ці дрібні недосконалості під силу правильно підібраному догляду, невід'ємною складовою якого стане спеціалізований очищувальний засіб TTO Line від відомого французького бренду Lambre.

Гелева консистенція продукту при змішуванні з водою створює пишну, вершкову піну, яка ніжно огортає шкіру і розчиняє всі забруднення, надлишок жиру і залишки декоративної косметики. Антисептичні компоненти натурального походження ліквідовують бактерії і підсушують прищики, в той час як бетаїни чинять профілактичну дію проти лущення і висипу. Екстракт ехінацеї пурпурової чудово живить і зволожує клітини, нормалізує внутрішні обмінні процеси, в той час як запатентований комплекс Ac. Net регулює роботу залоз. Насолоджуйтесь сяйвом чистої шкіри з Lambre.

Спосіб застосування
невелику кількість гелю нанести на долоню. Потім, масажними рухами розподілити по поверхні шкіри обличчя, шиї і декольте. Змити водою.

Об’єм - 120 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 120мл
Классификация:
Натуральная
Объем:
120 мл
Тип кожи:
Жирная
Продавец
user1...
user1011893651
Супер-продавец
Винница
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?