Все категории
Добавить товар

Гидрофильный бальзам в,с,е vitamine b.c.e cleansing balm mary and may

595 грн
Описание

Особливості:

- Очищає;

- зволожує;

- надає антиоксидантний захист;

- сприяє насиченню шкіри вологою;

- Стимулює активність захисних функцій шкіри;

- пом'якшує та освітлює епідерміс;

- не залишає почуття стягнутості чи сухості.

Основні діючі компоненти:

Вітамін С діє на освітлення та попередження появи пігментних плям, сприяє покращенню пружності шкіри.

Вітамін В5 проникає у глибокі шари епідермісу та насичує його вологою.

Вітамін Е захищає ліпіди клітин від процесів окислення та забруднень навколишнього середовища, стимулює активність захисних функцій шкіри, дарує їй сяйво та блиск, робить шкіру більш відпочилою та здоровою на вигляд.

Масло ши у складі продукту ефективно зволожує, підвищує еластичність шкіри, а масло кокоса пом'якшує та покращує загальний стан шкіри.

Токоферол добре пом'якшує, насичує шкіру цілющою вологою, піклується про підтримку її еластичності.

Пантенол, або провітамін В5 здатний швидко знезаражувати та загоювати, знімати запалення та прискорювати епітелізацію. Пантотенова кислота сприяє прискоренню процесів регенерації і, отже, швидкому відновленню шкіри.

Аскорбінова кислота (вітамін C у чистому вигляді з високою ефективністю) вирівнює та освітлює тон обличчя. Зменшує пігментацію всіх типів та сліди постакне. Заспокоює запальні процеси (у тому числі при акне) та стимулюють загоєння шкіри. Покращує тонус та рельєф шкіри обличчя. Повертає здорове сяйво тьмяній шкірі.

Оливкова олія чудово зволожує, тонізує, пом'якшує та живить шкіру, підвищує її еластичність і робить більш пружною. Зникає лущення та роздратування, вирівнюється рельєф шкіри. Шкіра стає ніжною, гладкою та бархатистою.

Спосіб застосування: невелику кількість щербету нанести масажними рухами на суху шкіру обличчя, потім трохи змочити шкіру і помасажувати, поки засіб не розчинить макіяж, після чого вмити обличчя теплою водою. Далі можна вмитися пінкою і завдати подальших засобів для догляду.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 120мл
Объем:
120 мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?