Все категории
Добавить товар

Purito defence barrier ph cleanser балансуючий гель для вмивання

535 грн
Описание

Балансуючий гель для вмивання PURITO Defence Barrier Ph Cleanser очищає шкіру від забруднень, зволожує і пом’якшує, має протизапальну і заспокійливу дію, освіжає шкіру. Володіє низьким кислотно-лужний балансом – 5,5, тому не порушує природний pH шкіри, не сушить і не подразнює шкіру після вмивання.

Екстракт центелли азіатської заспокоює чутливу шкіру, усувають лущення і почервоніння, а також прискорюють процес загоєння запалень.

Екстракт листя чайного дерева є потужним антисептиком, який пригнічує активність бактерій, прискорює загоєння ушкоджень, знімає запалення і подразнення.

Бджолине маточне молочко багате активними речовинами, які живлять шкіру, підвищують її тонус, оновлюють клітини, уповільнюють утворення мімічних зморшок, значно збільшують здатність шкіри утримувати вологу.

Екстракт грейпфрута насичує шкіру корисними вітамінами і мікроелементами, видаляє мертві клітини з поверхні шкіри, сприяє їх регенерації, покращує обмін речовин, тонізує, розгладжує шкіру, наповнює життєвою енергією і дарує їй незабутнє відчуття свіжості.

Підходить для всіх типів шкіри, особливо рекомендується для чуттєвої.

Застосування: необхідну кількість спінити з водою, нанести на обличчя, помасажувати і змити водою. Для підвищення циркуляції крові використовуйте кругові масажні рухи.

150мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Голубой
Размер:
  • 150мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?