Все категории
Добавить товар

Освітлююча сироватка для обличчя q+a vitamin c 30мл.

400 грн
Описание

Антиоксидантна та зволожуюча сироватка, яка освітлить та освіжіть шкіру. Унікальна формула з легкою текстурою, яка швидко вбирається та забезпечує зволоження.
Вітамін С у складі інкапсульований у суміш вулканічного ґрунту та гіалуронової кислоти, завдяки чому він надзвичайно ефективний проти тьмяної шкіри та проти зморшок, від першої краплі до останньої!
Активні компоненти:
Вітамін С. Потужний засіб проти старіння, є потужним антиоксидантом, який може допомогти освітлити шкіру, вирівняти її тон, збільшити вироблення колагену та зменшити появу тонких зморшок. Використана спеціальна інкапсуляція, яка підтримує високу стабільність, а шкіра відчуває користь, поки пляшка не закінчиться.
Вулканічний ґрунт. Вулканічний ґрунт - це те, що допомагає підтримувати високу стабільність вітаміну С. Він створює бар'єр для захисту інгредієнта від опромінення, окислення або пожовтіння, не тримаючи його окремо від інших корисних речовин у цій сироватці, щоб ви отримували всі переваги з кожним застосуванням.
Гіалуронова кислота. Омолоджує, зволожує та сприяє здоровій шкірі. Гіалуронова кислота також відома своїми антивіковими властивостями, що робить її ключовим інгредієнтом для зрілої шкіри.
Спосіб використання: наносити на чисту шкіру до або замість зволоження, вранці та ввечері. Використовуйте сонцезахисний крем.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Белый
Размер:
  • 30мл
Классификация:
Профессиональная
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная Сухая Все типы
Ингредиенты:
Область применения:
Лицо

Похожие товары