Все категории
Добавить товар

Пілінг для обличчя з мигдальною кислотою the ordinary mandelic acid 10% + ha оригінал

298 грн с 08 Май - добавляйте в избранное

425 грн
Описание

Пілінг для обличчя з мигдальною кислотою The Ordinary Mandelic Acid 10% + HA
Відлущує, зменшує секрецію себуму й вирівнює тон шкіри
Призначення: антибактеріальне, звуження пор, очищення
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: професійна
Тип шкіри: всі типи
Країна ТМ: Канада
Зроблено в: Канада
Об'єм: 30ml
Опис Пілінг з мигдальною кислотою
The Ordinary Mandelic Acid 10% + HA призначений для дбайливого догляду за всіма типами шкірного покриву, навіть за чутливим. Продукт містить мигдалеву кислоту, яка відрізняється м'яким впливом. Цей активний компонент проникає в глибокі шари епідермісу, розслабляє, вирівнює відтінок, омолоджує і активує механізм клітинного оновлення.

Засіб має антибактеріальні властивості і знижує інтенсивність виділення себуму. Він ефективно бореться проти вугревого висипу, загоює запалення і знімає почервоніння. У складі немає силіконів, мінеральних олій, спирту чи глютену. Пілінг бренду The Ordinary глибоко очищає і звужує пори, а також видаляє ороговілі клітини. З ним ваша шкіра стане свіжою, отримає здоровий колір і доглянутий вигляд!

Спосіб застосування
наносити кілька крапель пілінгу на очищену шкіру обличчя. Використовуйте один раз на день, бажано ввечері. На початку використання рекомендується розведення з іншими косметичними засобами. Продукт містить кислоту AHA, яка може підвищувати чутливість шкіри на сонце. Рекомендується використовувати сонцезахисний крем.

Склад
Propanediol, Aqua (Water), Mandelic Acid, Glycerin, Dimethyl Isosorbide, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tasmannia Lanceolata Fruit / Leaf Extract, Pentylene Glycol, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Коричневый
Размер:
  • 30мл
Классификация:
Проффесиональная
Объем:
30 мл
Тип кожи:
Комбинированная

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?