Все категории
Добавить товар

Medi-peel retinol collagen lifting ampoule омолаживающая лифтинг сыворотка

685 грн -5% 655 грн
Описание

Ліфтинг-ампула Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Ampoule - це інтенсивний концентрат активів з доведеною ефективністю, які підтягують і розгладжують шкіру, зменшують глибину зморшок, звужують розширені пори й вирівнюють мікрорельєф.

Засіб підтримує овал обличчя, зволожує, запускає вироблення колагену і подовжує молодість. Зменшує заломи після сну, вирівнює тон, зменшує видимість пігментації, дарує здорове сяйво, запобігає сухості, бореться зі зморшками в куточках рота, навколо очей і в зоні носогубних складок.

Ампула не залишає липкості, швидко вбирається. Формула має міжнародний сертифікат V-Label®, який підтверджує, що засіб не містить компонентів тваринного походження.

Містить запатентований актив Retinolgen™ - інкапсульовану форму 6 видів ретинолу та колагену. 6 видів ретинолу містять у собі:
Ретиніл пальмітат - ефір вітаміну A, трансформується спочатку в ретинол, потім у ретиналь, і тільки потім у ретиноєву кислоту. Чинить антиоксидантну дію, уповільнює в'янення шкіри.
Ретиніл ретиноат - сучасна форма ретинолу. Запускає вироблення гіалуронової кислоти, пригнічує запальний процес, працює швидше з меншим подразненням.
Гранактивний ретиноїд (hydroxypinacolone retinoate) - супер-стабільна форма ретинолу нового покоління. Відрізняється ефективністю і швидкою дією, викликає менше подразнення.
Ретиналь - потужна форма вітаміну A, одразу трансформується в ретиноєву кислоту. Чинить антивікову дію, стимулює оновлення клітин.
Ретинол - найпоширеніший вид ретиноїдів, трансформується в ретиналь, потім у ретиноєву кислоту. Чинить антивікову дію.
Сибілін - рослинна речовина, яку добувають з екстракту розторопші (Sílybum Marianum). Чинить сильну антиоксидантну дію, пригнічує процес запалення і зменшує руйнування, спричинене УФ-променями.
Ретиноїди стимулюють оновлення клітин, а також вироблення колагену і гіалуронової кислоти - завдяки цьому вони розгладжують і підтягують шкіру, зменшують зморшки, нормалізують себовиділення і освітлюють пігментацію.
Гідролізований колаген у складі відмінно зволожує і перешкоджає випаровуванню вологи, зберігаючи м'якість і гладкість рельєфу.

Додаткові діючі компоненти:
Екстракт ієрихонської троянди глибоко живить, зволожує і відновлює. Має антиоксидантну дію, яка запобігає руйнуванню клітин і уповільнює процеси старіння.
Redsnow - антивіковий комплекс, створений на основі екстракту камелії японської, що росте на острові Чеджу, Корея. Redsnow підвищує вироблення колагену, пригнічує гени MMP-1, що стимулюють розпад молекул колагену, і блокує рецептори, які запускають процес окислення клітин.
MadeWhite™ - комплекс, що складається з мадекассосиду, похідного центелли азіатської, і пентилен гліколю. Пригнічує вироблення ферменту циклооксигенази, що регулює запальну реакцію, у такий спосіб запобігає запаленню і слідам від акне.
Green Tomato SE - зміцнювальний антивіковий комплекс на основі екстракту зеленого томата. Стимулює вироблення колагену і запускає процес ремоделювання тканин, завдяки чому чинить антивікову дію.
Аргінін покращує мікроциркуляцію і підтримує оптимальний рівень зволоженості, входить до складу натурального зволожувального фактора (NMF), запобігає зневодненню.
Ніацинамід (вітамін B3) освітлює пігментацію і запобігає її появі, нормалізує вироблення себума, зменшує блиск у Т-зоні (лоб, ніс, щоки і підборіддя), підвищує захисні функції шкіри.
Гіалуронат натрію - гіалуронова кислота з низькою молекулярною масою. Проникає глибоко в роговий шар, інтенсивно зволожує, підвищує еластичність і згладжує рельєф.
Олія макадамії живить, насичує вітамінами і жирними кислотами, кондиціонує, відмінно вбирається.
Олія соняшнику робить шкіру більш м'якою і пружною, усуває стягнутість і сухість. Розгладжує неглибокі зморшки, зміцнює захисний бар'єр і звужує пори.

Спосіб застосування: після вмивання і тонізації нанесіть ампулу на обличчя, розподіліть по масажних лініях. У денний час використовуйте сонцезахисний засіб. Не рекомендується використовувати під час вагітності та лактації.

50мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Белый
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл
Назначение:
Антивозрастное Питание Тонизирующее Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?