Все категории
Добавить товар

💚vichy normaderm double-correction moisturising care увлажняющий флюид двойного...

12 грн -42% 7 грн
Описание

💎Оригінальний пробник 1.5ml.
Ціни залежать від терміну придатності 👇

👨‍💻Батч код: 54sn01 (до 11.2022) - 7грн. за одиницю. Набір з 9шт. - 55грн.
Батч код: 54T302 (до 03.2023) - 9грн. за одиницю. Набір з 3шт. 23грн.
Батч код: 54t600 (до 2023.06) - 11грн. за одиницю
Батч код: 54T900 (до 09.2023) - 12грн. за одиницю. Набір з 10шт. - 100грн.
Батч код: 54u600 (до 06.2024) - 14грн. за одиницю
Батч код: 54u005 (до 10.2024) - 16грн. за одиницю

☝️Додатково з моменту відкриття виробник дозволяє користуватись ще 12 місяців (!). Вони безпечні до використання абсолютно і повністю. Нові, не відкриті.

🌿Віші Нормадерм ФІТОСОЛЮШН
♾️Вік: без обмежень
😌Призначення: від вугрів, відновлення, від чорних цяток, зволоження, звуження пор, зміцнення, проти запалень, проти пігментних плям
⌚Час застосування: універсальний
💖Тип шкіри: жирна, комбінована, проблемна, чутлива

Жирна та схильна до появи недоліків шкіра потребує особливого протоколу догляду. З одного боку, для зменшення та контролю секреції шкірного себуму, а з другого – для збереження відповідного рівня зволоженності шкіри, щоб запобігти її надмірному пересушенню.

Зволожуючий флюїд подвійної дії Normaderm від Vichy одночасно бореться з недосконалостями та зволожує шкіру до 24 годин*. Засіб збагачений дерматологічними інгредієнтами, які дбають про захистний бар'єр та відновлення шкіри обличчя. 

Унікальний комплекс кислот виконує такі функціїї:

1.  Саліцилова кислота, зменшує недосконалості та сліди від них, бореться із чорними цятками, розширеними порами та надлишковим себумом. Робить шкіру більш гладенькою та сяючою.
2.  Саркозинова кислота знижує продукування себуму у порах. Завдяки цьому зменшує подразнення та запалення на шкірі обличчя.
3.  Гіалуронова кислота підвищує рівень зволоженості шкіри та її пружності.

Пробіотичні фракції та термальна вода Vichy вулканічного походження, що збагачена 15 мінералами посилюють захисний бар'єр шкіри.

Засіб дерматологічно протестовано. Є гіпоалергенним та некомедогенним. Підходить для чутливої шкіри.

Склад: Aqua / Water, Glycerin, Butylene Glycol, Salicylic Acid, Isononyl Isononanoate, Kaolin, Hydrolyzed Algin,  Zinc Sulfate,  Bifida Ferment Lysate,  Sarcosine, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate,  Ascorbyl Glucoside, Acetic Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Biosaccharide Gum-1, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, Maltodextrin, Pentylene Glycol,  Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Parfum / Fragrance.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Зелёный
Размер:
  • Другой

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?