Все категории
Добавить товар

Набор потрійна сироватка eucerin hyaluron filler +elasticity 3d serum

580 грн -6% 550 грн
Описание

Набор Потрійна 3D сироватка Eucerin Hyaluron Filler + Elasticity 8*5 мл це 40 мл ( повноцінний флакон тіль 30 мл) до 12.24 р
При купівлі в Подарунок зразки догляду!

Потрійна 3D-сироватка для біоревіталізації та підвищення пружності шкіри від Eucerin — це легка антивікова зволожувальна сироватка, що ефективно бореться з 3 головними ознаками старіння.

Проти вікових плям: формула містить унікальний Thiamidol®, який діє на першопричину гіперпігментації. Клінічно доведено: Thiamidol® зменшує вікові плями й запобігає їхній повторній появі за регулярного використання.

Проти зморшок: наша інноваційна суміш високо- та низькомолекулярної гіалуронової кислоти помітно розгладжує глибокі зморшки. Високомолекулярна гіалуронова кислота діє в зовнішньому шарі шкіри. Водночас низькомолекулярна гіалуронова кислота, що має в 40 разів менші молекули,* проникає далі в епідермальні шари та запобігає утворенню глибоких зморшок.

Втрата еластичності: доведено, що активний інгредієнт арктиїн прискорює оновлення колагену в клітинах шкіри. Він працює разом із гіалуроновою кислотою для підвищення еластичності шкіри.

Клінічно та дерматологічно доведено, що потрійна 3D-сироватка Hyaluron-Filler + Elasticity від Eucerin зменшує вікові плями, помітно розгладжує глибокі зморшки, покращує еластичність, робить шкіру сяючою та омолодженою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Золотистый
Размер:
  • Другой
Классификация:
Дерматокосметика
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антивозрастное Увлажнение Восстанавливающее Защитное Лифтинг Против морщин Против пигментных пятен
Ингредиенты:
Область применения:
Лицо
Возраст:
35-45 45+ 55+
Формат:
Тюбик

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?