Все категории
Добавить товар

Триюга. ayurveda mix сироватка для обличчя екстразволоження 35+, 50 мл

140 грн
Описание

Відомий бренд «Триюга» представляє аюрведичну сироватку для обличчя «Екстразволоження 35+», яка входить у серію Ayurveda Mix і розроблена на основі гелю алое вера, гіалуронової кислоти, олії камелії, вітаміну С, екстрактів лотоса, граната й лемонграсу. Без парабенів і барвників.

Аюрведична сироватка спеціально розроблена з урахуванням особливостей і потреб шкіри у віці 35 років і старше. Її основна дія - зволожуюча, тому формула сироватки включає найцінніші й найкорисніші активні компоненти для насичення шкіри вологою й утримання її всередині.

Крім того, сироватка має потужні антиоксидантні властивості й захищає шкіру від шкідливого впливу вільних радикалів, допомагаючи запобігти фотостарінню. При цьому активний комплекс сироватки забезпечує дію на шкіру в різних напрямах:

інтенсивне зволоження;
тонізування;
розгладження мімічних зморшок;
вирівнювання кольору обличчя;
запобігання появи вікових зморшок;
природне сяйво шкіри.

Екстразволожуюча сироватка для обличчя 35+ від Ayurveda Mix підходить для щоденного застосування, її можна використовувати в якості самостійного продукту для догляду за шкірою або ж наносити як основу під базовий крем.

Спосіб застосування. Наносити сироватку вранці та / або ввечері на очищену шкіру обличчя, шиї та зони декольте легкими масажними рухами по масажних лініях.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОЩТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН. оРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Коралловый
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл
Назначение:

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?