Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Новинка безвода сироватка the ordinary salicylic acid 2% anhydrous solution

370 грн
Описание

З 10.03.2022 відправлення 1-2 рази на тиждень. The Ordinary Salicylic Acid 2% Anhydrous Solution– це безводний продукт, розроблений для відлущування шкіри та очищення пір.. Прямі кислоти, зокрема альфа-гідроксикислоти (AHA) і бета-гідроксикислоти (BHA), відомі своєю здатністю підтримувати природне відлущування мертвої шкіри. У тієї годину як AHA мають на меті сприяти поверхневому відлущування, саліцилова кислота (SA), ліпофільна BHA, особливо ефективна для впливу на сальні залози, що може призвести до закупорки. Безводний розчин саліцилової кислоти 2% пропонує саліцилову кислоту на основі сквалану, розроблену з метою зменшення подразнення шкіри, яке може бути пов’язане з використанням SA.

Примітка: безводний розчин саліцилової кислоти 2% не є прямою заміною 2% розчину саліцилової кислоти. Незабаром буде випущена нова та оновлена ​​формула улюбленого продукту.

Спосіб застосування:
Застосовувати вранці та ввечері. Нанесіть точково або нанесіть невелику кількість на обличчя для загального використання. Не використовуйте на чутливій, лущеній або ураженій шкірі.

Об‘єм 30 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 30мл
Объем:
30 мл
Продавец
gabi-0987
takebeauty
Софиевская Борщаговка
56% выполненных заказов
Была