Все категории
Добавить товар

Сироватка проти пігментації optimals even out оріфлейм 30 мл код 42556

299 грн
Описание

Сироватка проти пігментації Optimals Even Out Оріфлейм
30 мл
код 42556

Сироватка, що надає сяйва, призначена для боротьби з темними плямами та нерівним тоном шкіри. Завдяки технології UniTone допомагає висвітлити колір обличчя. Робить шкіру миттєво зволоженою, м'якою та сяючою.
Запобігає появі темних плям
Розроблено експертами з харчування шкіри
Повертає шкірі природне сяйво

Ця сироватка, що підсилює сяйво, має легку текстуру, яка охолоджує шкіру та швидко вбирається. Використовуючи рослини, що виростають у Швеції, наші експерти з харчування шкіри розробили правильний баланс поживних речовин для шкіри, посилений технологією природного походження, яка зменшує темні плями та запобігає гіперпігментації. З технологією UniTone та вітаміном C+ саліциловою кислотою з екстракту таволги. Крім того, природні відлущувальні властивості AHA-кислоти та вітаміну С з черешні роблять шкіру більш сяючою, гладкою, м'якою та зволоженою.

Склад
Вітамін С + саліцилова кислота з екстракту таволги – разом ці поживні речовини допомагають зменшити темні плями та зробити шкіру чистою та рівною.
AHA-кислоти і вітамін C з черешні володіють природними властивостями, що відлущують, і потужними антиоксидантними властивостями. Ці поживні речовини роблять шкіру більш гладкою та сяючою.
Технологія UniTone - це технологія подвійної дії природного походження, яка допомагає зменшити та запобігти гіперпігментації, такій як темні плями. Сприяє більш яскравому та рівному тону шкіри.

Як користуватися
Нанеси рівномірно на чисту, суху шкіру обличчя та шиї. Уникай області навколо очей. Використовуйте вранці перед нанесенням денного крему Optimals Even Out (42552) та ввечері перед нанесенням нічного крему проти пігментації Optimals Even Out (42553). Якщо у тебе чутлива шкіра, починай використовувати сироватку у невеликих кількостях з інтервалами у кілька днів – вона містить дуже сильні природні компоненти.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бежевый
Размер:
  • 30мл
Объем:
30 мл
Тип кожи:
Сухая
Назначение:
Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?