Все категории
Добавить товар

Сироватка veze firming з муцином равлика і гіалуронової кислотою

200 грн
Описание

Інноваційна омолоджуюча сироватка від  Venzen з муцином равлика і гіалуронової кислотою забезпечить вашій шкірі глибоке живлення, зволоження і м'якість шовку.

Сироватка сприяє підвищеному виробленню колагену, ефективно розгладжує зморшки і мімічні заломи, усуває набряклість і пігментацію. Основа засобу не викликає звикання шкіри до вступу колагену і еластину ззовні, стимулює власні механізми оновлення дерми.

В складі:

- Муцин равлика, ключовий компонент, насичує дерму амінокислотами, усуває сліди втоми і наслідки оксидативного стресу шкіри; нейтралізує шлаки і токсини, нормалізує роботу сальних залоз; надає заспокійливу і загоює.

- Гіалуронова кислота, другий ключовий компонент, утримує вологу в глибинних шарах епідермісу, надає шкірі здорове сяйво і відпочив вигляд.

Спосіб застосування: нанести декілька крапель сироватки на шкіру обличчя, втерти легкими масажними рухами. Далі можна наносити лосьйон - емульсію - крем. Також підходить для використання під мезороллер. Рекомендується регулярне застосування - до 3-4 разів на тиждень.

Об'єм: 100 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Жёлтый
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл
Назначение:
Питание Увлажнение

Похожие товары