Все категории
Добавить товар

Відновлююча сироватка з мікрочастинками золота veze

200 грн
Описание

Відновлююча сироватка з мікрочастинками золота Veze Gold luxury Essense - це ефективний антивіковий засіб, який допоможе повернути епідермісу колишню пружність, еластичність та красу.

Сироватка зменшує вираженість навіть мімічних зморшок, має ефект ліфтингу і освітлює пігментні плями. Вона активізує протікання процесів метаболізму, що сприяє прискореної реновації клітин і синтезу білків сполучної тканини. Засіб володіє чудовими освіжаючими, заспокійливими і зміцнюючими властивостями. Він дарує шкірі розкішне сяйво зсередини і уповільнює процес старіння.

В складі:

- Завдяки наноактивному золоту 24К, що входить до складу, всі корисні вітаміни та мікроелементи швидко доставляються за призначенням і поглинаються клітинами шкіри навіть на найглибших рівнях.

- Гіалуронова кислота володіє приголомшливим ліфтинг-ефектом, підтягує, розгладжує дрібні зморшки, діє як магніт для молекул води, з неймовірною силою притягаючи їх до себе і утримуючи тривалий час.

Спосіб застосування: нанести декілька крапель сироватки по обличчю і тілу. Нанесіть на область зморшок легкими ударами і вбиваниями. Не втирайте з зусиллям, це може призвести до розтягування шкіри. Радимо додавати кілька крапель сироватки в крем і інші уходовые засоби, якими ви користуєтеся, це підвище їх ефективність.

Об'єм: 100 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Жёлтый
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл
Назначение:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?