Все категории
Добавить товар

Омолоджуюча сироватка для обличчя cos de baha p m.a peptide serum

500 грн
Описание

Доглядовий серум являє собою коктейль з ефективних омолоджуючих пептидів, діє націлено на комплексну боротьбу з віковими змінами. Пептиди надають шкірі відновлючий вплив. Вони допомагають помітно оживити шкіру, повернути їй тонус і зменшити глибину зморшок.

Замість води в основі серуму лежить витяжка з листя алое. Алое надає на шкіру заспокійливу дію і перешкоджає появі подразнень.

Матрикс 3000 стимулює синтез компонентів позаклітинного матриксу та усуває дефіцит важливих структурних елементів. Він також дозволяє нормалізувати цикли відновлення шкіри, порушення яких обумовлено віковими змінами. Матриксил також пробуджує потенціал шкіри до самовідновлення. Завдяки матріксілу шкіра стає щільною, підтягнутою і наповненою зсередини.

Аргірелін володіє ботоксоподобним дією. Сповільнюючи передачу нервових імпульсів, він скорочує частоту мімічних скорочень і зменшує глибину зморшок. Аргірелін також затримує появу зморшок при профілактичному використанні.

Гіалуронова кислота і бета-глюкан підвищують вміст вологи в шкірі і надають їй доглянутого вигляду.

Спосіб застосування: нанести достатню кількість серуму на попередньо очищену, тонізовану шкіру, акуратно розподілити по поверхні масажними рухами. Дати поглинутися. Потім нанести емульсію, крем або нічну маску.

Об’єм: 30 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Розовый
Размер:
  • 30мл
Объем:
30 мл
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная Сухая Все типы
Назначение:
Антивозрастное Питание Тонизирующее Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?