Все категории
Добавить товар

Пілінг - скатка з яблуком , корея

320 грн
Описание

Опис Пілінг-скатка з яблуком

Кожного дня наша шкіра оновлюється, виробляючи ороговілі клітини. В нормальному середовищі такі клітини мають відлущуватися самі, але несприятливі фактори навколишнього світу уповільнюють цей процес. Порушення ліпідного обміну призводить до склейки відмерлих клітин в кератинові лусочки, які надають шкірі відтінку втоми, забивають пори і викликають подразнення. Корейський бренд Mizon представляє вашій увазі чудовий засіб, який ідеально підходить для щоденного делікатного відлущування – пілінг-скатка з яблуком Apple Smoothie Peeling Gel.
Глибоке зволоження шкіри за допомогою цього засобу досягається завдяки гіалуроновій кислоті, екстракту яблука, цукрового клена, очерету, а також чорниці. Екстракти неролі і лимона чудово тонізують, надаючи ефекту ліфтингу. Екстракти папайї і гіпсофіли волотистої добре очищають пори. Природна целюлоза м'яко скочує відмерлі клітини, залишаючи шкіру гладенькою і чистою.
Спосіб застосування: нанести на суху чисту шкіру, масажувати круговими рухами протягом 1-2 хвилин, змити теплою водою. Застосовувати 1-2 рази на тиждень

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Нормальная Сухая
Назначение:
Увлажнение
Продавец
lesya...
lesya_ratysh66
Хуст
71% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?