Все категории
Добавить товар

Скраб для лица с содой и пептидами farmstay peptide 9 baking powder pore scrub

22 грн
Описание

Farmstay Peptide 9 Baking Powder Pore Scrub Очищуючий скраб із пептидним комплексом

Скраб містить соду, яка є чудовим інгредієнтом для очищення шкіри і пор. До складу засобу також входять AHA, BHA, PHA кислоти для усунення різних забруднень і ороговілих частинок, надлишків шкірного жиру. Завдяки комплексу з дев'яти видів пептидів і різних натуральних екстрактів шкіра не тільки очищається, а й отримує додатковий зволожувальний догляд, запускаються оновлювальні процеси, а пори звужуються.

Ацетил гексапептид-8, який входить до складу, підвищує еластичність шкіри. Він являє собою невелику молекулу, що виконує функції, аналогічні ботоксу, регулює процес передавання сигналу нервовими клітинами, сполученими зі зморшкуватими м'язами, тим самим підвищуючи еластичність шкіри, покращуючи її красу і запобігаючи старінню.

Центелла азіатська (cica) ефективна при лікуванні дерматологічних проблем. В її листі та стеблі міститься мадекассол, який має чудову ефективність під час загоєння ран, мінімізує зморшки та покращує кровообіг.

Застосування: Нанести на вологу шкіру, уникаючи зони навколо очей і губ, помасажувати. Потім умитися теплою водою. Рекомендується використовувати 1-2 рази на тиждень.

7 г

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?