Все категории
Добавить товар

Da99 daily lifting тонер 150ml

800 грн
Описание

DA99 Daily Lifting Toner - антивіковий тонер проти зморшок з ліфтинг ефектом, що сприяє підвищенню еластичності шкіри та її зволоженню.

Зволожуючий тонер з ефектом ліфтингу відновлює оптимальний кислотно-лужний баланс шкіри після вмивання та готує її до подальшого догляду. Тонер відновлює нестачу вологи і позбавляє від сухості. Зміцнює бар'єрні функції епідермісу, підтримуючи оптимальний рівень зволоження та захищаючи від зневоднення. Має виражену заспокійливу дію, знімає свербіж та ефективно бореться із запаленнями. Сприяє ущільненню тканин, стимулює синтез власних колагенових волокон та підвищує еластичність. Допомагає скоротити виражені зморшки та шкірні заломи, уповільнює процеси старіння.

Основні компоненти:

Хітозан – уповільнює процеси природного старіння; посилює регенерацію; стимулює вироблення колагену та еластину; мінімізує втрату вологи; захищає від негативних чинників довкілля (зокрема від жорсткого ультрафіолетового випромінювання).

Комплекс з 8 видів гіалуронової кислоти проникає глибоко в епідерміс та сприяє усуненню дегідратації шкіри, заповнює нестачу вологи, усуває сухість та захищає від старіння шкіри.

Інгредієнт neurolight.61 g допомагає зменшити прояв плям при пігментації.

Аденозин має підтягуючий ефект, посилює вироблення колагену, сприяє зменшенню кількості зморшок, гальмує процеси в'янення.

Колаген прискорює процеси регенерації, підвищуючи пружність та еластичність, зволожує, усуває набряки та припухлості. Колагенові волокна підтримують шкіру зсередини, перешкоджаючи провисанню та тьмяності.

Екстракт центели азіатської підвищує пружність та еластичність, насичує клітини вологою. Утворює захисний бар'єр, що захищає шкіру від ультрафіолету та негативних факторів зовнішнього середовища.

Екстракт женьшеню інтенсивно живить, сприяє відновленню шкіри, захисту від зневоднення та посиленню мікроциркуляції крові. Крім того, він тонізує, стимулює регенерацію, зміцнює епідермальний шар.

Екстракт кореня дудника заспокоює подразнену шкіру, пом'якшує сухі ділянки, підтримує обмін речовин. Стимулює оновлення шкіри та забезпечує ліфтинг ефект.

Спосіб застосування: нанести на очищену шкіру обличчя, шиї та декольте легкими поплескуючими рухами або протерти шкіру ватним диском, змоченим тонером. Дати вбратися, а потім нанести крем.

Тонер слід використовувати як перший крок у догляді за шкірою після вмивання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Проффесиональная
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антивозрастное Питание
Продавец
margaritadi
margaritadi
Супер-продавец
Киев
93% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?