Все категории
Добавить товар

Щоденний гіпоалергенний тонер rovectin cica care purifying toner (260 мл)

590 грн
Описание

Щоденний зволожувальний тонер, що зміцнює шкіру зсередини, забезпечує заспокійливий і загоювальний догляд, від Rovectin, корейського виробника гіпоалергенної косметики з зеленим складом. НЕ містить спирт, косметичні запашники та ефірні олії. Підходить всім типам шкіри, включно з чутливою, роздратованою, проблемною, для усунення негативних наслідків впливу факторів навколишнього середовища, прищів та вікових змін шкіри.

Рекомендовано для:
- відновлення оптимального pH після вмивання та природного водного бар'єру шкіри завдяки Barrier Repair Complex™, що діє як ліпід, в якості натурального джерела вологи для шкіри, регенерує та зміцнює її, усуваючи відчуття стягнутості, сухість та лущення.
- підвищення тонусу та імунітету шкіри, тим самим збільшуючи її пружність та еластичність, усунення почервоніння та гіперчутливості, покращення текструри і тону, зменшуючи прояв постакне та пігментних плям, завдяки пантенолу (вітамін В5), комплексу амінокислот та потужним антиоксидантам: мадекасосиду, екстрактам центели азіатської, яблука, плюща тощо.

Об'єм: 260 мл, повний розмір.
Термін придатності: 27.10.2025

Повний склад:
Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Methylpropanediol, Propanediol, 1,2-Hexanediol, C12-14 Pareth-12, Panthenol, Madecassoside, Centella Asiatica Extract, Hedera Helix (Ivy) Leaf/​Stem Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Water, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Tanacetum Vulgare Extract, Glycine, Serine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Leucine, Alanine, Lysine, Arginine, Tyrosine, Phenylalanine, Proline, Threonine, Valine, Isoleucine, Histidine, Cysteine, Methionine, Disodium EDTA, Prunus Amygdalus Amara (Bitter Almond) Kernel Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Butylene Glycol.

Оплата і доставка:
100% передплата на картку монобанку.
Доставка (за рахунок покупця): Нова Пошта, Meest; або зустріч у Харкові (м. Пушкінська).
Відправка: протягом 1 дня після оплати товару.
ПОДАРУНОК: 1 пробник у кожній посилці.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Розовый
Размер:
  • Другой
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антиакне Антивозрастное Питание Тонизирующее

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?