Все категории
Добавить товар

Neogen dermalogy calming cica tree pad для нежного пилинга

610 грн -2% 600 грн
Описание

Ексфоліюючі заспокійливі тонер-пади на основі центелли азіатської Neogen Dermalogy Calming Cica Tree Pad - поєднують в собі інтенсивне зволоження і заспокоєння шкіри, а також м'який пілінг, делікатно видаляючи з поверхні шкіри ороговілі частинки і інші забруднення.

До складу формули входять: комплекси гіалуронової кислоти і кераміди, цілющі екстракти, такі як Центелла, Гуттуінія, Алое і Чайне дерево.

Такий насичений склад засобу дозволяє виявляти тривалий, глибокого зволожуючу дію, зміцнює захисний бар'єр і сприяє утриманню вологи, заспокоює шкіру, швидко знімаючи запалення, почервоніння і неприємне відчуття свербіння.

Пади розгладжують і пом'якшують епідерміс, наповнюють його живлющою вологою і живильними речовинами.

Засіб відмінно підходить для догляду за чутливою і проблемною шкірою.

Комплекс 8-ми типів Гиалуронової кислоти допомагає відновлювати водний баланс і у підтримувати вологу в клітинах шкіри, насичує шкіру регенеруючими, зволожуючими і живильними інгредієнтами.

Комплекс керамідів відновлює ліпідний шар шкіри, підвищуючи пружність і еластичність тканин і, утворюючи невидимий бар'єр на поверхні епідермісу, захищає його від згубного впливу навколишнього середовища.

В основу складу продукту входить комплекс Cica, що представляє собою концентровану форму Центелли азіатської, допомагає заспокоїти запалення і глибоко зволожити шкіру.

В тандемі з таким потужним природним антисептиком, як Чайне деревот пади мають протизапальну і загоювальну дію. Олія чайного дерева відмінно працює, як засіб для лікування вугрового висипу і покращує стан шкіри, схильної до акне.

Цинк в складі засобу має антибактеріальну та себорегулюючу дію, за рахунок чого, знижується кількість шкірного сала (себуму), зменшується запалення і розвиток інфекцій.

Склад засобу збагачений LHA- і PHA-кислотами , (також відомі як кислоти Гентлера), які мають м'яку і делікатну відлущувальному дію. За рахунок великого розміру молекул кислоти проникають в шкіру довше і діють більш повільно, не викликаючи подразнень.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Белый
Размер:
  • 150мл
  • Другой
Классификация:
Дерматокосметика Натуральная Органическая Проффесиональная
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная
Назначение:
Антиакне Антивозрастное Матирующее Тонизирующее

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?