Все категории
Добавить товар

Омолаживающий тонер с ретинолом medi-peel retinol collagen lifting toner и коллагеном

735 грн -7% 690 грн
Описание

Омолоджувальний тонік Medi-Peel Retinol Collagen Lifting Toner робить шкіру еластичною і пружною, розгладжує і підтягує, звужує розширені пори і вирівнює мікрорельєф.

Засіб зволожує і пом'якшує, запобігає сухості, освіжає при нанесенні і відмінно вбирається. Вирівнює тон і надає здорового сяйва. Зменшує вираженість зморшок і покращує стан шкіри в зоні носогубних складок, навколо очей і рота.

Містить інкапсульований компонент Retinolgen™ - поєднання 6 видів ретинолу і колагену, що працює глибоко в шкірі. 6 видів ретинолу включають ретиніл пальмітат, ретинол, ретиналь, ретиніл ретіноат, гранактивний ретиноїд (hydroxypinacolone retinoate) - сучасну стабільну форму, яка не викликає такого подразнення, як інші похідні вітаміну A. Комплекс також містить силібін - актив, що виділяється з екстракту розторопші (Sílybum marianum), який є потужним антиоксидантом: має протизапальний ефект і пригнічує руйнівний процес, спричинений ультрафіолетом.

Комплекс ретинолу запускають клітинне оновлення, стимулюють синтез колагену і гіалуронової кислоти, завдяки чому покращують текстуру шкіри: розгладжують зморшки, зменшують видимість пір, надають гладкості та рівного тону, нормалізують вироблення себума і чинять антиоксидантну дію.

Гідролізований колаген відмінно зволожує, запобігає сухості та подразненню, пом'якшує дію ретиноїдів.

Продукт має міжнародний сертифікат V-Label®, який підтверджує, що формула не містить компонентів тваринного походження.

Додаткові діючі компоненти:

81% екстракту єрихонської троянди глибоко живить, зволожує і відновлює. Має антиоксидантну дію, яка запобігає руйнуванню клітин і уповільнює процеси старіння.

Redsnow - антивіковий комплекс, створений на основі екстракту камелії японської, що росте на острові Чеджу, Корея. Redsnow підвищує вироблення колагену, пригнічує гени MMP-1, що стимулюють розпад молекул колагену, і блокує рецептори, які запускають процес окислення клітин.

MadeWhite™ - комплекс, що складається з мадекассосиду, похідного центелли азіатської, і пентилен гліколю. Пригнічує вироблення ферменту циклооксигенази, що регулює запальну реакцію, у такий спосіб запобігає запаленню і слідам від акне.

Green Tomato SE - зміцнювальний антивіковий комплекс на основі екстракту зеленого томата. Стимулює вироблення колагену і запускає процес ремоделювання тканин, завдяки чому чинить антивікову дію.

Алантоїн запускає регенерацію, загоює і заспокоює, чинить антиоксидантну дію, зволожує і знижує чутливість.

Ксилітил Глюкозид (Xylitylglucoside) - натуральний зволожувальний агент, пом'якшує і згладжує мікрорельєф, утримує молекули води в клітинах і перешкоджає випаровуванню.

Спосіб застосування: після вмивання нанесіть тонік на обличчя руками або за допомогою ватного диска. У денний час використовуйте сонцезахисний засіб. Не рекомендується використовувати в період вагітності та лактації.

150мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Белый
Размер:
  • 150мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?