Все категории
Добавить товар

Тонер для ухода за порами tocobo vita berry pore toner направлен на сужение расширенных пор

550 грн
Описание

Тонер для догляду за порами Tocobo Vita Berry Pore Toner спрямований на звуження розширених пор, живлення шкіри вітамінами, а також чинить приємну охолоджувальну дію.

У складі:

Гідролат обліпихи (84%) - компонент, що діє на відновлення, пом'якшення і розгладження шкіри. Він контролює вироблення себума, насичений вітамінами, жирними кислотами, каротиноїдами (антиоксидантна дія) та іншими корисними елементами. Допомагає в боротьбі з вільними радикалами, сприятливо впливає на запобігання появи ознак старіння шкіри, а також сприяє швидкому заспокоєнню і загоєнню пошкодженої шкіри. Саму рослину обліпиху та її ягоди здавна використовували як у косметології, так і в медицині, адже крім того, що обліпиха є природним антиоксидантом, вона має антибактеріальну дію, а також освітлює шкіру.

Екстракт суниці лісової чинить відлущувальну дію і сприяє усуненню пігментних плям, у такий спосіб тон шкіри стає рівнішим, а її рельєф - гладким і ніжним.

Екстракт гібіскуса, будучи одним з яскравих представників антивікових компонентів, діє на зміцнення шкірного бар'єру.

Спільна робота Бетаїну і Бета-глюкану створює зволожувальний шар, який захищатиме шкіру і зберігатиме її зволоженою.

Усі інгредієнти в складі сертифіковані та безпечні для використання. Засіб дерматологічно протестований і визнаний безпечним для чутливої шкіри обличчя.

Продукція не тестується на тваринах.

Спосіб застосування:
Невелику кількість тонера нанесіть на обличчя за допомогою ватного диска або поплескуючими рухами.

Тонер можна використовувати як локальну маску: нанесіть необхідну кількість на ватний диск і прикладіть на T- і/або U-зону на 15-20 хвилин.

150ml

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Красный
Размер:
  • 150мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?