Все категории
Добавить товар

Тонер эссенция trimay peptaluronic edelweiss hydra lifting up essence toner с эффектом лифтинга

500 грн
Описание

Тонер-есенція Trimay Peptaluronic Edelweiss Hydra Lifting Up Essence Toner призначена для глибокого зволоження і комплексного ліфтингу, що передбачає розгладження зморщок, підвищення еластичності, усунення тьмяного тону і надання шкірі здорового вигляду.

Склад заснований на поєднанні 5 пептидів і 8 видів гіалуронової кислоти, завдяки чому результат виходить неповторним: шкіра зволожується, підвищується пружність і еластичність, вирівнюється текстура і поліпшується колір обличчя. Високий вміст екстрактів едельвейса 29.4% і блакитної матчі (кліторія) 29.1% у складі, а також аденозину, глутатіону і ферменту сої чинить потужну антиоксидантну дію, стимулює регенеративні процеси тканин, бореться з пігментацією і уповільнює загальне старіння шкіри.

Засіб стане відмінною профілактикою вікових змін: запобігає передчасному старінню шкіри і появі зморшок. Тонер дає видимі результати на шкірі: зменшує лущення і згладжує мікрорельєф, інтенсивно зволожує і сприяє утриманню вологи всередині епідермісу, усуває сухість, дарує відчуття комфорту.

М'яка слабокислотна формула допомагає нормалізувати і підтримати здоровий кислотно-лужний баланс шкіри, зміцнює природний захисний бар'єр, а також нейтралізує агресивну дію проточної води.

Основні інгредієнти:
-5 пептидів
-8 видів гіалуронової кислоти різної молекулярної маси
-Екстракт стовбурових клітин Едельвейса (29.4%)
-Екстракт блакитної матчі (кліторія) (29.1%)
-Глутатіон
-Ферментований екстракт сої
-Аденозин

Тонер містить тільки натуральні та гіпоалергенні компоненти класу EWG Green, без ароматизаторів і підходить навіть для найчутливішої шкіри. Засіб є функціональним засобом проти зморшок.

Спосіб застосування: Нанести на очищену шкіру обличчя, шиї та декольте легкими рухами або протерти ватним диском.

200мл

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Голубой
Размер:
  • 200мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?