Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Заспокійливий тонер medi-peel algo-tox calming moisture toner 250 мл

670 грн
Описание

Зволожуючий заспокійливий тонер Algo-Tox Calming Moisture Toner ніжно впливає на поверхню епідермісу, не викликаючи сухості та подразнень, підходить навіть для чутливої шкіри.

Глибоко очищає, розчиняє комедони та жирові пробки, виводить забруднення з пір і звужує їх, нормалізує вироблення шкірного сала, зміцнює захисні функції шкіри.

М´яко висвітлює, підвищує пружність та еластичність.

Комплекс з натуральних рослинних компонентів оздоровлює та тонізує шкіру та має високу антиоксидантну активність. Засіб підтримує оптимальний рівень зволоження, заспокоює подразнену шкіру та знижує ризик появи запалень.

❤️ Активні компоненти:

✔️ Екстракт пророщених паростків пшениці сприяє регенерації тканин, пом´якшує, живить, активно загоює, очищає, має протизапальну та антиоксидантну дію.

✔️ Комплекс азіатської центели містить 7 видів Cica, які мають потужний протизапальний, заспокійливий та загоюючий вплив. Стимулюють внутрішньоклітинний кровообіг, зміцнюють захисний бар´єр та стінки капілярів та судин. Центелла є потужним антиоксидантом і надає значну допомогу у протистоянні вільним радикалам.

✔️ Пантенол заспокоює та захищає подразнену шкіру, зволожує, живить та пом´якшує епідерміс. Усуває свербіж, сприяє загоєнню мікротравм.

✔️ Трегалоза – полісахарид, що надає потужну зволожуючу дію, уповільнює процеси старіння та має антиоксидантну активність.

✔️ Екстракти шовковиці, гінкго білоба, кореня шипшини, інжиру, гранату, винограду, кави, зеленого чаю забезпечують миттєвий заспокійливий ефект, усувають запальні процеси та подразнення. Освітлюють пігментні плями та постакне.

✔️ Кераміди NP швидко і легко проникають у глибокі шари шкіри, мають потужний антивіковий ефект і захищають епідерміс від негативного впливу навколишнього середовища. Вони сприяють оновленню шкіри, покращують захисні та бар´єрні функції, нормалізують гідроліпідний баланс, захищають від зневоднення.

Покращує загальний колір обличчя та збільшує імунітет шкіри.

Спосіб застосування: нанести на очищену шкіру обличчя, шиї та декольте легкими рухами або протерти ватним диском.

Об `єм: 250 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 250мл