Все категории
Добавить товар

Пептидний тонер-бустер з матриксилом media-peel peptide 9 volume bio tox toner pro

740 грн
Описание

Пептидний тонер-бустер з матриксилом Media-Peel Peptide 9 Volume Bio Tox Toner Pro забезпечує інтенсивне зволоження і проводить вологу на глибокі шари епідермісу. У найкоротші терміни справляється з сухістю, стягнутістю та лущенням. Швидко заповнює нестачу зволоження після вмивання та стабілізує pH баланс після вмивання.

Активно насичує шкіру поживними речовинами та захищає від появи ознак зневоднення. Сприяє ущільненню тканин, зміцнює тургор та забезпечує еластичність тканин. Стимулює синтез власних колагенових волокон, підвищує пружність шкіри та допомагає розгладити заломи шкіри.

Продукт має у своєму складі багатий комплекс пептидів:
-Matrixyl®3000 (Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1) — запатентований комплекс, що містить сигнальні пептиди матрикін. Стимулює клітинну активність та зміцнює позаклітинний матрикс, підвищує синтез колагену та гіалуронової кислоти, тим самим підтягує та розгладжує шкіру, моделює овал обличчя та відновлює пружність.
-Аргірелін і ацетил октапептид-3 (Acetyl Hexapeptide-8, Acetyl Octapeptide-3) — пептиди з ботулоподібною дією, розслаблюють лицьові м'язи та запобігають утворенню мімічних зморшок та шкірних заломів.
-Нонапептид-1 (Nonapeptide-1), що складається з 7 амінокислот, запобігає синтезу тирозинази - ферменту, що стимулює транспортування меланіну в клітини, за рахунок чого перешкоджає утворенню пігментних плям.
-Трипептид міді (Copper Tripeptide-1) підвищує синтез колагену та еластину, надає пружність, виявляє зміцнюючу, протизапальну та антиоксидантну дію, зменшує вираженість зморшок і прискорює регенерацію.
-Трипептид-1 (Tripeptide-1) запобігає ознакам фотостаріння, підвищує вироблення власного колагену та пригнічує деградацію колагенових волокон, бореться з вільними радикалами.
-Гексапептид-9 (Hexapeptide-9) стимулює фібробрасти та покращує вироблення колагену, розгладжує шкіру та зменшує глибину зморшок та заломів.
-Пальмітоїл пентапептид-4 (Palmitoyl Pentapeptide-4) - добре вивчений омолоджуючий пептид, що складається з 5 амінокислот. Є субфрагментом білка колагену 1, зменшує глибину зморшок та заломів, покращує текстуру шкіри. За ефективністю не поступається ретинолу, у своїй бракує подразнення.

Додаткові компоненти, що діють:
-Волюфілін (Anemarrhena Asphodeloides Root Extract)
-Ектоїн
-9 видів гіалуронової кислоти
-Гідролізований колаген та еластин
-Комплекс амінокислот
-Фермент лактобактерій
-MultiEx BSASM® Plus - запатентований рослинний комплекс

Підходить для нормальної, сухої та комбінованої шкіри.

Спосіб застосування: після очищення нанесіть необхідну кількість тонера за допомогою долонь або ватного диска на чисту шкіру, продовжіть догляд.

250мл

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
  • Красный
Размер:
  • 250мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?