Все категории
Добавить товар

Кислотный очищающий тоник для проблемной кожи some by mi aha-bha-pha 30 days miracle toner

680 грн
Описание

Мультифункціональний засіб працює відразу в декількох напрямках: очищує шкіру від забруднень і надлишків шкірного сала, м'яко відлущує, оновлює епідерміс і регулює жирність шкіри, прискорює відновлення запалень і усуває пост-акне, допомагає у боротьбі з чорними точками та звужує пори.
• Тонер має показник кислотності рН-5.5, що відповідає нашому нормальному кислотно-лужному рівню.
• Таким чином, продукт підходить абсолютно для будь-якого типу шкіри, не викликатиме подразнень та алергічних реакцій.

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ
• AHA (а-гідрокси-кислоти) – одні з найпопулярніших інгредієнтів у косметичних продуктах. Вони здатні впливати на стан шкіри на молекулярному, клітинному та тканинному рівні. Найбільш поширеними AHA є гліколева. молочна, лимонна, яблучна, винна. АНА-кислоти, що стимулюють природне оновлення шкіри, надають виражений омолоджуючий та протизапальний ефекти.
ВНА (Р-гідрокси-кислоти) саліцилова кислота - має відлущувальну та протизапальну дію. Ефект застосування саліцилової кислоти: відлущує та чинить протизапальну дію на шкіру, ідеально підходить для жирної та змішаної шкіри.
PHA (полігідроксикислоти) — дуже схожі з alfa-гідроксикислотами, але дещо більшого розміру з великою кількістю гідроксигруп і мають той же антивіковий ефект, що і звичайні AHA, але без подразнення. Полігідроксикислоти підійдуть навіть дуже чутливою, схильною до алергії та шкіри з розацеєю. До них відносяться глюконолактон (gluconolactone) та лактобіонова кислота (lactobionic acid).
ЗАСТОСУВАННЯ:
Вранці та ввечері після очищення шкіри, нанести ватним диском шар тонера на обличчя, уникаючи ділянок навколо очей та губ. Дайте увібратися і потім продовжіть нанесення вашого звичайного догляду із сироваткою або тканинною маскою, для утримання вологи в шкірі та стійкого зволожуючого ефекту.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?