Все категории
Добавить товар

Маска-реконструктор для блеска и ламинирования волос, 250 мл.

220 грн
Описание

Виготовлення 100% натуральної рослинної косметики,на основі рослинних екстрактів та олій, 15 років досвіду.

Інстаграм: **********************

Бальзам на основі натуральних кондиціонуючих речовин та біокератину нового покоління полегшуе розчісування волосся,знижуе ламкість і посилює блиск.
Комплекс екстрактів рослин сприяе інтенсивному відновленню структури волосся,роблячи його більш сильним та блискучим.
Спеціальна формула бальзаму сприяє довгому збереженню кольору пофарбованого волосся.
Зволожує, живить,запаюе посічені кінці та пошкодження,закривае пори волосин, волосся після його застосування мяке, слухняне,блискуче,гладке і легко розчісується. Добре відновлює слабке,хворе,сухе,тонке,посічене,пофарбоване,пошкоджене волосся,надае ідеального зволоження.
Стимулює та прискорює ріст волосся. Укріплює та потовщуе кожну волосину,робить навіть найтонше волосся міцним. А тьмяне, пересушене фарбами та не живе волосся оживляе, робить шовковистим,гладким і блискучим.
Крім того бальзам вирівнює хвилясте волосся, усувае сухість, пушистість волосків та електризацію, ламінує, укладуе волосся прядками, глибоко зволожує,зменшує посіченість і ламкість, має накопичувальний ефект та ефект салонного догляду.

Бальзам з біокератином відновлює сухе, пошкоджене і ослаблене волосся. Живить і зміцнює волосся зсередини. Допомагає відновити волосся після фарбування і хімічної завивки.

Пантенол -- прискорює регенерацію тканин, відновлює і зміцнює ушкоджені пасма, підвищує їх гладкість і еластичність, запобігає появі лупи, подразнень та інфекцій;

Гідролізат шовку володіє зміцнюючими і кондиціонуючими здібностями. Він розгладжує волосся, знімає електростатики, усуває сплутаність, полегшує розчісування і укладання;

Гідролізованний еластин- підвищує гладкість і еластичність волосся, покращує їх структуру, запобігає ламкість і випадання. Еластин повертає локонам природний блиск і надає їм здоровий вигляд;

Гідролізат кератину склеює пошкоджені лусочки, заповнює всі порожнечі і нерівності, робить пасма гладкими, здоровими і доглянутими; підвищує еластичність і міцність волосся, захищае його від випадання, оберігае від агресивного впливу навколишнього середовища ( вітру,сонця,води), глибоко зволожує,захищаючи від пересушування феном та перегрівання утюжками.

Кераміди-природні жири відновлюють структуру волосся, усувають ламкість, активізують обмін речовин в клітинах, зміцнюють здоровя локонів, покращують їх зовнішній вигляд, а також захищають від негативних зовнішніх впливів.

Активні компонети:
- біотин;
- кераміди;
- пантенол;
- вітамін А;
- вітамін Е;
- протеіни соі;
- гідролізат кератину;
- гідролізат шовку;
- гідролізат еластину;
- масло мяти;
- екстракт алое;
- екстракт лопуха,кропиви,хвоща, ромашки, екстракти мильних горіхів та мильних коренів,індійських трав,хни та ін.
Підходить для професійного догляду. Для всіх типів волосся.

Спосіб використання: нанести на вимите вологе волосся на 30-60 хв,ретельно змити теплою водою.Використовувати кожний раз після миття волосся.

Не містить сульфатів, парабенів, фталатів, штучних ароматизаторів.
Термін: 2 роки.
Об'єм: 250 мл.

ПРОТИПОКАЗАННЯ.
Індивідуальна чутливість до компонентів.
Тара(баночка) може відрізнятись.
*****************
Косметолог,15 років досвіду,наявність дипломів та сертифікатів якості косметичних компонентів.
Консультація по тел.,можна по вайберу: **********,косметолог Маряна.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
nmariana
nmariana
Супер-продавец
Трускавец
82% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?