Все категории
Добавить товар

Бальзам вітэкс aloe light hair balm для волосся,200 мл

72 грн
Описание

Ультралегкий бальзам-light для волосся з максимально ефективною прозорою формулою розроблений спеціально для волосся, жирного біля коріння й сухого на кінчиках. Завдяки каскаду цінних природних компонентів, він забезпечує унікальний балансувальний вплив, допомагає нормалізувати жирність волосся біля коріння, поповнює брак вологи та поживних речовин, полегшує укладання, надає волоссю бажану щільність і стійкий пишний об'єм.

Легкість без обважнення
Зволоження по всій довжині
Свіжість і сяйливий блиск

Активні компоненти для краси волосся:

Гель алое вера виявляє величезний зволожувальний і оздоровчий вплив, заповнює мікропошкодження в структурі волосся, відновлює й розгладжує, захищає волосся від ламкості.
Екстракт будяків зміцнює волосяні цибулини, зупиняючи випадання волосся та стимулюючи його зростання, дарує волоссю міцність, пружність і здоровий блиск.
Екстракт листя кропиви оздоровлює волосся та шкіру голови, ефективно зміцнює коріння, надає волоссю гладкість, життєву силу та привабливе сяйво.
Екстракт кори дуба запобігає ламкості волосся й появі посічених кінчиків, а також знижує секрецію сальних залоз, робить волосся слухняним і легким.
Екстракт листя брусниці має протизапальні, терпкі властивості, допомагає нормалізувати роботу сальних залоз.
Екстракт зеленого чаю надає могутню антиоксидантну дію, оздоровлює волосся по всій довжині, стимулює кровообіг у шкірі голови.
Екстракт квіток нагідок (календули) допомагає ефективно боротися з надмірною жирністю голови, лупою та свербінням, підсилює міцність волосся.
Екстракт лемонграсу нормалізує гідроліпідний баланс шкіри голови, добре зволожує волосся, допомагає довше зберегти свіжість і чистоту волосся.
Кератин — білок, що містить приблизно 15 найцінніших амінокислот, зокрема й цистеїн, завдяки якому легко заповнюються мікропошкодження в структурі волосся й забезпечується стійкий доглядальний і відновлювальний ефект. Глибоко зволожує й кондиціонує волосся, надає шовковисту гладкість і глянсовий блиск.
Система інноваційних кондиціонерів полегшує розчісування й укладання волосся, запобігає ламкості, надає легкість, шовковистість і об'єм, не ускладнює волосся.

Результат: волосся має свіжий, доглянутий, здоровий, об'ємний та привабливий вигляд.

Підходить для щоденного застосування.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Салатовый
Размер:
  • Onesize