Все категории
Добавить товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Набір chi argan oil шампунь 340 мл + кондиціонер 340 мл + масло 89 мл

1620 грн
Описание

У набір входять:

- Відновлюючий кондиціонер Chi Argan Oil Conditioner, 340 мл;

- Відновлюючий шампунь Chi Argan Oil Shampoo, 340 мл;

- масло 89 мл Chi Argan Oil

Відновлюючий шампунь CHI Argan Oil Shampoo - ефективний засіб для догляду, завдяки якому пересушені, пошкоджені пасма м'яко очищаються і стають більш здоровими. Склад збагачений компонентами, які регенерують гідробаланс, заповнюють нестачу вітамінів, забезпечують поставку антиоксидантів і зміцнювальних протеїнів, за рахунок чого шевелюра стає більш сильною і блискучою. Продукт делікатно впливає на волоски, змиваючи забруднення. Після нього загальний стан локонів значно поліпшується.

Застосування: Нанести на вологі волосся невелику кількість шампуню Chi Argan Oil, втерти до утворення піни, залишити на кілька хвилин, змити рясною кількістю води. У випадку сильно забруднених волосся повторити процедуру.

Відновлюючий кондиціонер Chi Argan Oil Conditioner являє собою уходовое засіб, яке спрямоване на омолодження пересушеною, пошкодженої шевелюри. Його метою є наповнення структури волоска вологою, необхідними вітамінами, корисними маслами. Це перешкоджає сплутування і надає пасмам природний блиск. Формула кондиціонуючого продукту збільшує міцність і покращує еластичність пасм, створюючи захист від пошкоджень при термообробці і від УФ-променів. Завдяки ній локони стають гладкими і неймовірно м'яким.

Застосування: Після миття шампунем, нанести кондиціонер і рівномірно розподілити по волоссю. Для звичайного кондиціювання – залишити на 2 хвилини, для глибокого - обернути голову рушником і залишити на 5 хвилин.

Масло являє собою легкий, добре впитывающуюся суміш масел аргана і моринги, спеціально розроблену для щоденного догляду і лікування будь-якого типу волосся. Особливо підійде для сухого, ламкого і сильно пошкодженого волосся.

Проникаючи вглиб волосся, інтенсивно живить і відновлює пошкоджені ділянки. Зміцнює структуру волосся, роблячи їх більш міцними, гнучкими і еластичними. Масло для волосся CHI Argan Oil повертає тьмяним локонам чудовий вигляд, миттєво вбирається, не жирнит і не обважнює волосся. Багата антиоксидантами і вітаміном Е формула, робить волосся гладкими і здоровими, а укладання сліпуче блискучою. Відновлює гідробаланс і сприяє збереженню вологи усередині волосся, запобігаючи його пересихання, ламкість і перетин. Робить волосся надзвичайно м'якими, слухняними і рухливими. Володіє хорошими термостійкими властивостями, а також захищає від ультрафіолету. Без парабенів.

Активні компоненти у складі олію аргана, олія моринги, керамічний комплекс CHI, гідролізований шовк, рослинні екстракти.

Спосіб застосування: нанести масло на вологі, добре підсушене рушником волосся. Не змивати. Приступити до укладання або дати волоссю висохнути природним шляхом. Рекомендується для щоденного використання для всіх типів волосся, особливо для тьмяного, кучерявих і пошкоджених волосся.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize