Все категории
Добавить товар

Пінка для укладання ультрасильної фіксації bebak, 200 мл

189 грн
Описание

Опис товару
Пінка для укладання волосся BEBAK – це універсальний засіб, розроблений для забезпечення сильної фіксації різноманітним зачіскам та одночасно інтенсивного догляду за волоссям. Засіб не чинить агресивної дії на структуру волосся, м’яко фіксує та підтримує здоровий вигляд волосся. Крім того, пінка надійно захищає прядки від пересушування та впливу високих температур під час укладання. Підходить для щоденного використання. Не містить шкідливих для здоров’я речовин
Вага
200 мл
Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання. Перед застосуванням ретельно збовтати. Повернути пляшку догори низом та видавити пінку в долоні. Повільно наносити, рівномірно розподіляючи на вологому або сухому волоссі та на кінчиках. Не змивати.
Застереження
Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці подалі від джерел вогню. Не розпиляти поблизу відкритого вогню, легкозаймистих матеріалів або розпечених предметів. Не палити. Уникати впливу прямих сонячних променів і нагрівання більше 50°C. Ємність знаходиться під тиском. Не розбирати, не проколювати та не спалювати навіть порожній флакон. Навмисно не вдихати розпилений засіб. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
вода, денатурований спирт, бутан, сополімер октілакріламід/акрілата/ бутіламіноетілметакрілата, полівінілкапролактам, ізобутан, пропан, цетеарет-25, кокамідопропілбетаїн, амінометилпропанол, лауретсульфат натрію, гідантоїн ДМДМ, віддушка, ППГ-12 диметикон, кумарин.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары