Все категории
Добавить товар

Натуральний кондиціонер для всіх типів волосся hillary fresh 250

200 грн
Описание

Тип засобу: Кондиціонер

Кілька примірників у наявності

Натуральний кондиціонер для всіх типів волосся Hillary FRESH Conditioner 250 мл

Hillary Cosmetics — Натуральна косметика високої якості ❤
Ласкаво просимо у світ натуральних косметичних продуктів Хілларі.

Мета Hillary Cosmetics, що-би всі косметичні продукти на твоїй полиці та полиці кожної дівчини країни мали тільки натуральну природу, і, на відміну від більшості засобів, неслі одночасно і користь для здоров'я, для організму загалом так і були максимально дієві насамперед за прямим косметичним призначенням. що-би всі косметичні продукти на твоїй полиці та полиці кожної дівчини країни мали тільки натуральну природу, і, на відміну від більшості засобів, несли одночасно і користь для здоров'я, для організму загалом, так і були максимально дієві насамперед за прямим косметичним призначенням.

Саме для ДІЇ та РЕЗУЛЬТАТУ проти застосування нашої косметики команда Hillary Cosmetics працює з найкращими в країні косметологами, технологами, трихологами, створюючи ІННОВАЦІОННІ РШЕПТУРИ натуральних продуктів насамперед для тебе.

Всі передові світові лабораторії, які розробляють косметичні інгредієнти вже понад 10 років майже не вдосконалюють косметичні продукти на основі застарілих продуктів родом із "хімічного" косметичного минулого.

Натомість найкращі уми та лабораторії світу, від великих корпоративних інститутів до сімейних вузькоспеціалізованих лабораторій працюють, синтезуючи щорічно та навіть щомісяця, суперсучасні, повністю органічні косметичні компоненти, які тепер за своїми властивостями навіть часто перевершують не тільки натуральні аналоги, розроблені на зарі популяризації натуральної косметики, але й насамперед багато косметичних продуктів на основі силіконів, парабенів, сульфатів і мікропластиків.

Команда Hillary працює на вістрі прогресу з найкращими європейськими організаціями, які розробляють і впроваджують органічні сполуки в косметику.

Ми використовуємо в рецептурах Hillary Cosmetics тільки найостанніші, досконалі, інноваційні розробки.

У багатьох продуктах Хілларі основні компоненти 2018, 2019 року. Саме тому Ви отримуєте за помірні гроші дійсно робочі інноваційні продукти з догляду.

Натуральний кондиціонер для всіх типів волосся Hillary FRESH Conditioner

Натуральний кондиціонер на основі рослинних компонентів насичує волосся вітамінами та мінералами, живить і зміцнює на всій довжині, зменшує ламкість і запобігає січенню волосся.

Спосіб застосування: Рівномірно розподілити на чисте волосся після миття шампунем і залишити на 5-10 хвилин. Змити теплою водою. Використовуйте в комплексі із шампунем FRESH для всіх типів волосся.

Внимание! Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі негайно промити їх водою.

Склад: вода, сорбітол, натрій лактат, кокосова олія, міристиловий спирт, гідролізат протеїнів пшениці, цетераловий спирт, лецитин, натрій цетеаріл сульфат, рослинні олії, гуарова камедь, парфумерна композиція, гліцеріл олеат, калій сорбат, натрію бензоат, сорбітан капрілат, пропандіал, бензойна кислота.

* Натуральні компоненти, які мають міжнародну сертифікацію ECOCERT або COSMOS, які доводять, що компонент безпечний і корисний для людини та не несе шкоди природі.

У складі кондиціонера НІ парабенів, SLS, SLE, синтетичних барвників, GMO та інших шкідливих компонентів.

Маса Нетто: 250 мл

Умови зберігання: Зберігати в прохолодному, сухому місці за температури від +5 до +25 °C. Уникати прямого потрапляння сонячних променів.

Срок годности: 12 мес. Після відкриття використати упродовж 3 місяців.

Зроблено в Україні

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары