Все категории
Добавить товар

Кондіціонер tea tree cool treatment

710 грн
Описание

Корейський бренд Daeng Gi Meo Ri спеціалізується на виготовленні високоякісних косметичних товарів для волосся, шкіри обличчя і тіла. У колекції цієї продукції кожна дівчина знайде для себе необхідний засіб, який впорається з поставленим завданням на «відмінно». Охолоджувальний кондиціонер на основі чайного дерева призначений для всіх типів волосся і бореться з такими проблемами, як тьмяність, сухість, ламкість і посічення пасм. Засіб чинить ефективну тонізувальну, зволожувальну, живильну і відновлювальну дії.

Регулярне застосування продукту подарує вашому волоссю розкішну шовковистість, блиск і красу. Кондиціонер, створений на основі чайного дерева, містить у складі рослинні компоненти й екстракти, які інтенсивно живлять волосся і шкірний покрив голови. Продукт регенерує ослаблені локони і шкіру, зберігаючи ефект на тривалий час.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість кондиціонера на вологе волосся і легкими масажними рухами втирайте у волосся і шкіру голови впродовж однієї хвилини. Приділіть особливу увагу кінчикам волосся. Ретельно змийте.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Хаки
Размер:
Объем:
1 л
Продавец
user-...
user-1322054597
Супер-продавец
Покров
81% выполненных заказов
Была

Похожие товары