Все категории
Добавить товар

Крем-фарба для волосся з керамідами color you 8.0 biondo chiaro intenso

380 грн -27% 280 грн
Описание

Крем-фарба для волосся з керамідами color you 8.0 Biondo Chiaro Intenso
Ціна в інтернеті від 380-430 грн і дорожче!
Останні одиниці розпродаю дешевше!

Виробник B. Young
Країна виробник Італія
Додатковий ефект Зволоження, Живлення, Розгладження, Блиск
Класифікація косметичного засобу Професійна
Максимальний час витримки 45 хв
Мінімальний час витримки 30 хв
Призначення засобу для волосся Блондування, Фарбування, Мелірування, Посилення кольору/збереження кольору, Тонування, Зафарбовування сивини, Закріплення кольору, Колорування
Об`єм 100 мл
Тип волосся Всі типи волосся
Упаковка засобу Тюбик
Колір і відтінок фарби Натуральні відтінки

Ідеальний продукт для фарбування волосся, який гарантує чудове покриття, діамантовий блиск і повне профарбування сивини в будь-якому процентному відношенні.

Кераміди утворюють ліпідний бар'єр на шкірі голови.
Стабілізований формула барвника захищає структуру волосся забезпечуючи максимальну яскравість, стійкість і інтенсивність кольору.

Складні ефіри, що входять до складу, пом'якшують, мають антиалергічну дію, перешкоджаючи проникненню в шкіру аміаку та інших дратівливих факторів.
Спеціальні компоненти дозволяють зафіксувати колір, що забезпечує підвищену стійкість барвника. Полімери останнього покоління дозволяють рівномірно і плавно проникати в волосся доглядають компонентів протягом усього часу фарбування. Барвник має м'яку кремоподібну структуру, дуже легко наноситься, при цьому не тече. Високий вміст хелатообразующіх речовин дозволяє максимально коректно працювати з барвником навіть при дуже жорсткій воді. Кераміди, що входять до складу, відновлюють цілісність кератинового волокна, створюючи ефект наповненості і потовщення волосся.

Застосування:

Для фарбування та тонування тон в тон і більш темні тони змішати фарбу Young Color You Y-PLX і окислювач Oxyoung 3% у співвідношенні 1:1.5 (на кожні 50 мл крем-фарби додавайте 75 мл окислювача). Нанести отриману суміш на немите сухе волосся. Час витримки суміші фарби на волоссі 30-35 хвилин.
Для фарбування та тонування на 1 тон змішати фарбу Young Color You Y-PLX і окислювач Oxyoung 6% у співвідношенні 1:1.5 (на кожні 50 мл крем-фарби додавайте 75 мл окислювача). Нанести отриману суміш на немите сухе волосся. Час витримки суміші фарби на волоссі 30-35 хвилин.
Для фарбування та тонування на 1-3 тони змішати фарбу Young Color You Y-PLX і окислювач Oxyoung 9% у співвідношенні 1:1.5 (на кожні 50 мл крем-фарби додавайте 75 мл окислювача). Нанести отриману суміш на немите сухе волосся. Час витримки суміші фарби на волоссі 30-35 хвилин.
Для фарбування та тонування на 3-4 тони з використання суперосвітлюючих відтінків змішати фарбу Young Color You Y-PLX і окислювач Oxyoung 12% у співвідношенні 1:2 (на кожні 50 мл крем-фарби додавайте 100 мл окислювача). Нанести отриману суміш на немите сухе волосся. Час витримки суміші фарби на волоссі 40 хвилин.
Для першого фарбування нанесіть суміш по всій довжині волосся, починаючи від коренів на відстані приблизно 1 см від шкіри голови, і залиште на 15 хвилин. Потім нанесіть суміш на корені та залиште на 30-45 хвилин залежно від результату, якого ви хочете досягти.
Для фарбування сивого волосся збільшити час витримки до 40 хвилин. Також, змішайте потрібний тон з натуральним кольором того ж тону (наприклад 7.46 змішати з 7). Співвідношення змішування залежить від відсотка сивого волосся.
Після закінчення процедури емульгувати невеликою кількістю води, ретельно змити й потім використовувати відповідні засоби для догляду за шкірою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
  • Коричневый
Размер:
  • 100мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?