Все категории
Добавить товар

Лосьйон для сухого і пошкодженого волосся farmavita amethyste hydrate luminescence...

920 грн
Описание

Як часто ви шкодуєте про те, що у котрий раз пофарбували волосся або уклали зачіску за допомогою фена або гарячої прасочки? Завдяки лосьйону для сухого та ламкого волосся від фахівців відомої компанії FarmaVita тепер ви можете експериментувати з пасмами, скільки вашій душі буде завгодно.

Формула засобу розроблена за спеціальною рецептурою на основі природних компонентів, завдяки яким кучері стають блискучими і ретельно зволоженими.

До складу лосьйону входять протеїни кашеміру, які допомагають надати волоссю розкішний вигляд, наповнюють його внутрішньою силою, роблять м'яким на дотик, надають здоровий блиск, який робить пасма особливо привабливими у сонячну погоду.

Протеїни кашеміру огортають кожну волосинку спеціальною плівкою, до якої входить унікальний амінокислотний склад. Саме протеїнам відводиться місія утримувати всередині волосся молекули води і відновлювати в них водну рівновагу.

Спосіб застосування
Нанести на вологе волосся, рівномірно розподілити. Залишити на кілька хвилин.

Склад
протеїни кашеміру: захищають волосся завдяки своїм ущільнювальним властивостям. Протеїни мають високу молекулярну масу й амінокислотний склад. Протеїни кашеміру здатні поглинати та використовувати молекули води, дозволяючи підтримувати правильний баланс вологи і забезпечуючи блиск волосся. Гліцерин: зміцнює та зволожує. Пантенол: проникає у волосся, щоб зволожити та збалансувати природний рівень вологи.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • Onesize

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?