Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Капсули (вітаміни для волосся )

390 грн
Описание

капсули (вітаміни)
для волосся

Те, що потрібно, для інтенсивного відновлення та розкішного догляду за волоссям - капсули.
Капсули підходять для щоденного використання, для сухого, пошкодженого, тьмяного, заплутаного волосся. Це чудовий та зручний догляд за волоссям.
Кожна капсула містить цілющий олійний комплекс, багатий мінералами і мікроелементами, які живлять і зволожують волосся по всій довжині.

На сторінці представлені 7 типів капсул, а саме:
1. Фіолетові - для відновлення пошкодженого волосся. У складі капсул: кератин, марокканська олія, олія жожоба, алоє вера.
2. Зелені - для фарбованого волосся. Капсули містять марокканську олію та олію насіння камелії, до складу також входять вітаміни А, С, Е та В5.
Завдяки натуральним інгредієнтам легко відновлюють сухі, посічені кінчики волосся. Відмінно зволожують і надають шовковистого вигляду.
3. Жовті - вітаміни з марокканською олією та олією алоє вера, вітамінами A, C, E та B5 пом'якшують волосся, живлять його та зберігають вологу.
4. Червоні - для глибокого відновлення пошкодженого волосся. Марокканська олія, олія жожоба, а також комплекс вітамінів A, C, E та В5, живлять і відновлюють тендітне і жорстке волосся. Після застосування капсул, волосся стане більш здоровим, сильним та гладким.
5. Золотисті - для догляду за нормальним волоссям. Допомагають зберегти волосся гладким і блискучим (підходять для сухого, темного і нормального волосся). Марокканська олія, олія жожоба, а також вітаміни A, C, E та В5 роблять Ваше волосся доглянутим, зволоженим і подарують відчуття м'якості і блиску.
6. Чорні - для темного волосся, містять марокканську олію та алоє вера. До складу також входять вітаміни A, C, E та B5, які покращують блиск, живлять і захищають від сонячних променів. Волосся стає здоровим, блискучим і слухняним.
7. Оранжеві - вітаміни з марокканською олією, женьшенем і екстрактом меду, а також вітаміни A, C, E та B5 живлять, захищають і забезпечують догляд за ламким і пористим волоссям.

—————————————————
Ціни, можливий мікс:
Від 1-10 шт. = 16 грн/шт.
Від 11-30 шт. = 14 грн/шт.
Більше 30 шт. = 13 грн/шт.
—————————————————

Доставка замовлень по Україні
- Укрпошта
- Нова Пошта

Спосіб застосування:
- вимити волосся;
- трохи підсушити рушником;
- відрізати носик капсули;
- половину олії розподілити на
долонях;
- нанести масло на вологе
волосся для термозахисту та
зволоження;
- висушити волосся;
- залишки олії нанести на сухе
волосся.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
  • Красный
Размер:
  • Onesize
Продавец
taniana2022
taniana2022
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?