Все категории
Добавить товар

Імбирна шовковиста маска для волосся jomtam silky supple hair mask

140 грн -29% 100 грн
Описание

Маска від фірми Jomtam є прекрасним доглядовим засобом для волосся, яка розгладжує і додає шовковистості. Насичує великою кількістю корисних речовин, позитивно впливає на загальний стан і зовнішній вигляд вашого волосся.

Екстракт імбиру, що входить до складу, забезпечує волоссю:

Швидкий ріст;

Насичення вологою;

Глибоке живлення;

Боротьбу з лупою.

Доглядовий засіб робить пасма гладкими, слухняними і надає їм сяйво. Зміцнює фолікули, має антиоксидантну дію і нейтралізує дію вільних радикалів. Використання маски регулює роботу сальних залоз, покращує циркуляцію крові і зовнішній вигляд вашого волосся.

Регулярне застосування маски на основі імбиру, забезпечить здоров'я, силу і об’єм. Засіб рекомендується для посилення росту волосся і перешкоджає їх надмірне випадіння. Не пересушує, створює захисний бар'єр від негативних впливів навколишнього середовища. Використання доглядового засобу надовго збереже красу і здоров'я вашого волосся.

Спосіб застосування:

Нанесіть маску після миття голови на вологе волосся, залиште на 2-5 хвилини, змийте теплою водою. Для найкращого ефекту один раз в тиждень рекомендується залишати маску на волоссі на пів години, обернувши голову гарячим рушником або надівши термошапочку.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары