Все категории
Добавить товар

Rated green real mary маска. реал мари маска.

850 грн
Описание

Rated Green Real Mary Scalp Cleansing Treatment

Показання:
Rated Green Real Mary Scalp Cleansing Treatment — це продукт, призначений для видалення залишків косметики для догляду та укладання зі шкіри голови та волосся.

Очищаючий
засіб для шкіри голови та волосся Rated Green Real Mary містить у своїй формулі: холодно зварений органічний сік листя розмарину, ретельно відібрані рослинні інгредієнти та додавання морської солі. Ці інгредієнти допомагають м’яко вимити та видалити забруднення, що щодня осідають на шкірі голови та волоссі, а також накопичені інгредієнти косметики. Препарат не тільки очищає шкіру голови, але і пом'якшує волосся і не вимагає додаткового використання кондиціонера для волосся.

Розмаринова вода - завдяки своїм регулюючим і антибактеріальним властивостям чудово нормалізує роботу сальних залоз, заспокоює і підтримує шкіру голови в здоровому стані.
Морська сіль - гарантує ретельне вимивання шкіри і волосся.
Натуральні ефірні олії м'яти, чайного дерева та цитрусових - мають освіжаючу, злегка відлущувальну та антибактеріальну дію.
Продукт отриманий методом Cold-Brew (холодне варіння) без використання тепла та шкідливих хімікатів. Не містить силікону або шкідливих консервантів, таких як парабени, ізотіазолінони, феноксіетанол. Дерматологічно протестований продукт.

Інгредієнти:
INCI: Rosmarinus Officinalis (Розмарин) Leaf Water, Water, Cetyl Alcohol, Isoamyl Laurate, Stearyl Alcohol, Glycerin, Methylpropanediol, Behentrimonium Chloride, Rosmarinus Officinalis (Rosmarinus) Leaf Oil, Glycine Soja (Soybean) Extract (Soybean) Seed Extract, Sea Salt, Cetyl Естери, 1,2-гександиол, хлорид цетрімонію, ментол, лимонна кислота, фітат натрію, етилгексилгліцерин, пентиленгліколь, бутиленгліколь, октандіол, бензоат натрію, сорбат калію, лімонен.

Застосування:
після миття голови шампунем нанести засіб на вологу шкіру голови та волосся. М’яко помасажуйте, залиште на 5 хвилин, потім ретельно змийте теплою водою. Не потребує використання додаткового кондиціонера. Підходить для щоденного використання.

Упаковка:
200 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Объем:
250 мл

Похожие товары