Все категории
Добавить товар

Відновлююча маска для живлення волосся masil 8 seconds salon hair mask💗

30 грн
Описание

Відновлююча маска для живлення волосся Masil 8 Seconds Salon Hair Mask💗

💗Всього 8 секунд потрібно, щоб волосся ідеально гладкими, шовковистим і блискучим! Маска, яка ідеально підходить для зайнятих міських жителів, піклуються про красу свого волосся!
💗Завдяки технології інверсії, текстура чарівним чином перетвориться з водянистої есенції в кремову і зробить волосся і шкіру голови здоровими в найкоротші терміни.
💗Формула маски глибоко проникає через кутикулу і робить позитивний вплив на відновлення структури волосся, відновлює пружність і еластичність, нормалізує рН шкірних покривів голови, зменшує жирність шкіри голови і перешкоджає випаданню волосся.
🍃Основні інгредієнти:
Гідролізований кератин - є найбільш близьким білком до структури волосся і найбільш ефективним. Він чудово зміцнює волосся, проникає і заповнює порожнечі. У складі мальтодекстрин кератину міститься цистеїн. Завдяки йому ці білки легко вбудовуються в структуру волосся в місці пошкодження і дають стійкий кондиціонуючий ефект, допомагають знижувати пористість волосся за рахунок заповнення пустот, а так само згладжують поверхню і збільшують еластичність.
Гідролізований колаген покращує структуру волосся і повертає їм природний здоровий вигляд, пружність і пишність.
Протеїни шовку збільшують утримання вологи на поверхні волосся, надають волоссю еластичність, здоровий вигляд, м'якість і шовковистий блиск.
Центелла азіатська – потужний і безпечний природний антиоксидант.
Екстракт чаю є джерелом необхідних вітамінів.
Так само маска містить 16 рослинних інгредієнтів, включаючи лакрицю, зелений чай, лаванда, лимон, центеллу, апельсин, гінкго та інші екстракти, які відновлюють пошкоджене волосся, роблячи його шовковистим і доглянутим.

💗Спосіб застосування:
Необхідно змішати одну частину маски (акуратніше вона рідка) і одну частину холодної води. При взаємодії суміш перетворюється в гелеподібну суміш. Отриману суміш нанести на волосся (після миття шампунем) по всій довжині розтираючими рухами, залиште на 8 секунд (допускається залишати маску на волоссі на 3-5 хвилин, при сильно пошкоджених волоссі), змийте теплою водою. після шампуню на 8-10 секунд.

💧Об’єм 8мл
🛍Ціна 30грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Объем:
8 мл

Похожие товары