Все категории
Добавить товар

Відновлювальна маска з олією кмину chi luxury black seed oil revitalizing masque 148ml

540 грн
Описание

Маска Luxury Black Seed Oil Revitalizing Masque американського бренда CHI поверне до життя тьмяне, пошкоджене, виснажене волосся, наповнить його здоровим сяйвом і силою. Унікальна формула збагачена природними доглядовими компонентами для досягнення максимально ефективного результату.

Ніжна консистенція м'яко обволікає кожен волосок, насичуючи його корисними речовинами, активно зволожуючи і живлячи. Олія чорного кмину багата на вітаміни, омега-6 жирні кислоти, мікроелементи, дубильні речовини і фітостероли. Вона зміцнює фолікули, запобігає сухості й ламкості локонів, усуває січення кінчиків, регенерує пошкоджені ділянки, бореться з лупою і запобігає ранній появі сивини. У результаті регулярного використання цього косметичного продукту пасма знову стають еластичними, сяйними, гладенькими і шовковистими.

Спосіб застосування: після миття шампунем CHI Luxury Black Seed Oil видаліть зайву воду з волосся і нанесіть маску. Рівномірно розподіліть засіб і витримайте на волоссі 5-10 хвилин, потім змийте.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Продавец
nastyatulba
Mami_kidsstore
Супер-продавец
Кривой Рог
93% выполненных заказов
Была

Похожие товары