Все категории
Добавить товар

Somang incus aroma hair pack интенсивно восстанавливающая маска для волос

235 грн
Описание

Маска для всіх типів волосся, включно з фарбованим, пошкодженим і неслухняним кучерявим волоссям. До складу маски входять: колаген, еластин, кератин, силіконова емульсія, від якої перестають січуся кінчики волосся, лікувальні екстракти рослин і рослинні цераміди, які відновлюють пошкоджену структуру волосся, живлять і зволожують волосся. Комплекс протеїнів надає зволожувальну та зміцнювальну дію, надає волоссю блиску, підвищує еластичність і щільність, запобігає процесам старіння.
Силіконова емульсія обволікає волосся, розгладжуючи кератинові лусочки та запобігаючи посіченості кінчиків.
Кератин може заповнити пошкоджені зони, тріщини та порожнечі в структурі волосся, склеїти посічені кінчики, зміцнити волосся, надавши йому додаткової міцності. Кератин підходить для відновлення волосся будь-якого типу.
Колаген підвищує рівень зволоженості волосся, повертає його пружність і еластичність, оживляє, робить волосся слухнянішим, захищає й полегшує розчісування.
Комплекс амінокислот LPP оздоровлює волосся і шкіру голови, сприяє його відновленню та зміцненню.
Екстракт морських водоростей зволожують і пом'якшують, насичують шкіру голови життєво важливими вітамінами та мінералами, посилюють процеси відновлення, нормалізують клітинне дихання. Захищають клітини від пошкодження ультрафіолетом і уповільнюють окисні процеси, прискорюють клітинний метаболізм, мають протизапальні властивості.
Маска також лікує й доглядає за шкірою голови, запобігаючи появі лупи.

Спосіб застосування:Застосовувати маску можна двома способами, як кондиціонер для волосся і як маску:
1. Нанести маску на вологе чисте волосся. Упродовж 3-5 хвилин помасажувати шкіру голови та волосся. Змити теплою водою.
2. Нанести маску на вологе чисте волосся. Якщо волосся сильно пошкоджене, маску потрібно залишити на 10-20 хв. у теплі (ефект буде ще відчутнішим під час використання термошапки). Змити теплою водою.

Особливості застосування маски в різних типів волосся:- Для волосся з лупою добре помасажувати голову перед змиванням маски.
- Для жирного волосся необхідно наносити маску безпосередньо на волосся, за можливістю уникаючи шкіри голови.
- Для сухого волосся ретельно та рівномірно нанести маску на голову, щоб вона глибоко проникла в шкіру голови та потримати на волоссі не менш ніж 15 хвилин.

Об'єм: 150 мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
Размер:
  • 150мл