Все категории
Добавить товар

Молочний крем pettenon serical 1000 мл

165 грн
Описание

Молочний крем Pettenon Serical 1000 мл (8008277132013)

Волосся втрачає свою красу та силу з різних причин, однак воно потребує ретельного догляду. Крем-маска лінії Pettenon Serical — спеціальний продукт, покликаний доглядати за зневодненими та ослабленими, тонкими й ушкодженими локонами. Розроблений кращими фахівцями італійського бренда, він надає об'єму, сліпучого блиску і привабливого вигляду. За допомогою такого засобу можна в короткий термін навіть наймлявіші пасма зробити знову здоровими та чарівними.

Для забезпечення чудового результату найдосвідченіші експерти розробили особливу формулу на основі молочних протеїнів. Активні компоненти зумовили виникнення низки властивостей для догляду крем-маски, щоб вона проявляла зволожувальні, живильні, пом'якшувальні властивості. Засіб зміцнює локони та збільшує їхню густоту; оздоровлює шкіру голови; сприяє регенерації ушкоджених ділянок волосяного фолікула; прискорює ріст волосся.

Спосіб застосування: нанести засіб на вимите, злегка підсушене волосся й розподілити від коренів до кінчиків, розчесати, витримати 15-20 хв і ретельно змити водою

Не всегда на сайте.
💞Подписывайтесь на мои обновления!💞
Каждый день обновление ассортимента💎💎💎
Много качественной косметики,парфюмерии и других вещей!🎁📿🎀💄👗👖💅👚👜💍👛
Отправлю Новой почтой
после оплаты на карту Приватбанка в течении 1-3 рабочих дней

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары