Все категории
Добавить товар

Рідка маска-філер для об'єму та відновлення волосся masil 8 seconds liquid mask

295 грн
Описание

Супер новинка💥 Рідка маска-філер для об'єму та відновлення волосся Masil 8 Seconds Liquid Mask – засіб для регенерації та здоров'я тонкого, слабкого волосся😍👍🏻
В галереї добавила фото-порівняння цієї новинки та рожевої, всім відомої маски для пошкодженого волосся☝🏻
Маска здатна показати видимий результат за 8 секунд. За цей час у структуру волосся потрапляють активні компоненти засобу🤩.
Вони працюють у конкретних групах клітин, де волосся витончується або пошкоджене. Після змивання Masil 8 Seconds Liquid Mask, ви відчуєте чудовий евкаліптовий шлейф. А регулярне застосування дозволяє повернути прикореневий об'єм, блиск і силу👱🏻‍♀️
☑️Гідролізований шовк – розгладжує локони по всій довжині, надає блиску, позбавляє тьмяності та ламкості. Пасма стають еластичними.
☑️Пантенол - загоюючий і дезінфікуючий засіб. Відновлює не лише пасма, а й шкіру голови. Усуває запалення, подразнення та інфекції, очищає та сприяє затягуванню мікротравм.
☑️Ментол - очищає і дезінфікує, інтенсивно усуває себум, за рахунок чого волосся знаходить обсяг. Усуває лупу, бореться із себореєю.
☑️Екстракт оливи та масло жожоба – інтенсивно зволожують та розгладжують. Активно діють на сухому, ламкому та тьмяному волоссі. Борються з зневодненням, у тому числі викликаним фарбуванням та термопроцедурами.
☑️Рослинний комплекс масел (центелла азіатська, зелений чай, портулак) – надає потужний освіжаючий та очищувальний ефект, має антиоксидантний ефект. Видаляє токсини та залишки засобів для догляду зі шкіри голови та волосся. Контролює вироблення себуму, захищає від запалень та подразнень.
☑️Саліцилова кислота – інтенсивно очищає пори шкіри та волосся по довжині. Після такого очищення пасма не обтяжуються під вагою секреції та забруднень. Видаляє залишки догляду, токсинів, забруднень, шкірного сала.
Спосіб застосування👇🏻
Наносьте маску на підсушене рушником волосся, спочатку на корені волосся та розподіліть по всій довжині. Залиште мінімум на 8 секунд, для більш активного відновлення - на 3-5 хвилин, м'яко помасажуйте і ретельно змийте теплою водою😍

Флакон 100мл

Заходьте на інші товари в моєму магазинчику, величезний вибір продуктів по догляду, ціни вас приємно здивують🔥 Допоможу підібрати засоби👍🏻☺️

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?