Все категории
Добавить товар

Новинка пробник masil 8 seconds маска для відновлення пошкодженого волосся

25 грн
Описание

М'яка маска для відновлення пошкодженого волосся Masil 8 Seconds Salon Super Mild Hair Mask Green - поверне волоссю блиск, життєву силу, усуне сухість і ламкість.

Засіб делікатно діє на волосся і шкіру голови, проникає в кутикулу волоса і позитивно впливає на відновлення структури пасом, повертає волоссям пружність і еластичність.
Покращує живлення волосяних цибулин і насичує їх біологічно активними речовинами, завдяки чому волосся стає більш міцними, їх структура відновлюється, а зростання посилюється.

Маска також оздоровлює шкіру голови, нормалізує рН баланс шкіри, зменшує жирність, зміцнює коріння і перешкоджає випаданню волосся.

Комплекс протеїнів надає волоссю шовковисту м'якість, природну гладкість і еластичність, робить волосся слухняним, полегшує розчісування, захищає волосся від ультрафіолетового світла.

Протеїни повністю вбираються в волосся, відновлюючи пошкоджені кутикули і запобігаючи їх пошкодження, утворенню посічених кінчиків і втрату протеїнів, утворюють на поверхні волоса захисну плівку.

Комплекс амінокислот, складових білкові сполуки волосся, забезпечують інтенсивне харчування пошкодженим волоссю, роблять їх еластичними і м'якими. Повертають життєву силу і здоровий блиск. Пожвавлюють обмінні процеси в шкірі голови, що сприяє зміцненню волосяної фолікули і поліпшенню харчування волосся. Заповнюють пористість волоса, роблячи їх більш щільними без обважнення.

Екстракт гамамелісу містить дубильні речовини, глюкозу, галловую кислоту, флавоноїди і проантоціанідіни, а також таніни, що обумовлює чудове бактерицидну, протизапальну і антисептичну дію і знижує секрецію сальних залоз. Екстракт тонізує шкіру і покращує мікроциркуляцію крові.

Екстракт шавлії нейтралізує хвороботворні бактерії, знімає запалення і почервоніння, нормалізує функції сальних залоз, відновлює і омолоджує шкіру.

Екстракт листя меліси нормалізує баланс шкіри, очищає від накопичених шлаків і токсинів, оздоровлює, оптимізує клітинне дихання і насичує шкіру киснем, надає омолоджуючу і підтягує.

Екстракт перцевої м'яти приємно охолоджує і заспокоює шкіру. Знімає роздратування і заспокоює вогнища запалення, нормалізує роботу сальних залоз. Сприяє загоєнню шкіри і надає антисептичну дію.

Екстракт лаванди надає противобактериальное і протизапальну дію, заспокоює і пом'якшує роздратовану шкіру, усуває лущення, покращує мікроциркуляцію та обмінні процеси.
Екстракт хауттюйніі заспокоює роздратовану і чутливу шкіру, лікує запалення та інші дерматологічні захворювання.
Маска НЕ ​​містить силікон, спирт, консерванти, сульфати, важкі метали, барвники, мінеральні масла.

Спосіб застосування:

Нанесіть маску на вологе чисте волосся та шкіру голови, розподіліть по всій довжині волосся. Залиште мінімум на 8 секунд, для більш активного відновлення - на 3-5 хвилин, м'яко помасажуйте і змийте теплою водою.

Також можна змішати 1:1 з водою, та нанести на волосся

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Продавец
masha...
Kosmeticbag
Супер-продавец
Киев
90% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?