Все категории
Добавить товар

Інтенсивна медова маска для волосся daeng gi meo ri honey intensive hair mask

350 грн
Описание

Інтенсивна медова маска для волосся Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask🤩
Інтенсивна медова маска для волосся Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask має унікальні властивості відновлювати еластичність волосся та зволожувати його.

Також цей засіб містить у собі низку активних компонентів і природних екстрактів, які забезпечують волоссю захист від шкідливої дії ультрафіолету.

Завдяки олії авокадо, волосся наповнюється поживними речовинами, які сприяють природному сяйву. А завдяки природному трав'яному комплексу екстрактів сибірської хризантеми, волосся зволожиться і стане пружним.

Медова інтенсивна маска підходить для пошкодженого, жорсткого, ламкого та сухого, а також пошкодженого хімічними процедурами волосся. Цей засіб наділяє природною енергією та надає шовковистості та гладкості.

Спосіб застосування👇🏻
Після миття волосся шампунем нанесіть необхідну кількість маски на вологе волосся, оберніть гарячим рушником і залиште на 3-5 хвилин. Ретельно промийте теплою водою.

Маска 150мл - 395грн🔥

Заходьте на інші товари в моєму магазинчику, величезний вибір продуктів по догляду, ціни вас приємно здивують🔥 Допоможу підібрати засоби👍🏻☺️

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары