Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Маска для волосся сонцезахисна beaver

100 грн
Описание

Живильна антиоксидантна мульти-захисна маска з UV-фільтром - Beaver Energizing Self-Protection Mask 30ml

Жорстка вода через вміст в ній різних солей важких металів, досить згубно впливає на здоров'я і стан волосся, роблячи його жорстким і сухим. Кожне відвідування бассеіна також призводить до пошкодження волосся, від впливу на нього хлору. Цей згубний вплив на волосся особливо посилюється в літній період, на тлі дії на нього активних сонячних променів, сухого вітру і солоного морського бризу. Волосся стає млявим, ламким, та важко піддається укладанню. Запобігти цьому негативному впливу навколишнього середовища можна підібравши особливий догляд для захисту волосся.

Лабораторією BEAVER була розроблена унікальну формула для захисту волосся від зовнішніх факторів, які згубно впливають на стан волосся.

Неповторне відчуття свіжості, оновленості і захищеності Вашому волоссю подарує Beaver Energizing Self-Protection Mask. Рідкий шовк в складі маски огортаючи кожен волосок, розгладжує кутикулу, надає локонам еластичність і повертає їм природний блиск. Маска має виражені антиоксидантні властивості перешкоджаючи процесу окислення і як результат старінню і випадінню волосся. Утворює еластичний захисний шар на поверхні волосся, сприяє опору впливу вільних радикалів і шкідливого впливу навколишнього середовища, захищає колір волосся. Маска наповнить волосся життєвою енергією і додасть йому доглянутого вигляду, а приємний свіжий аромат допоможе розслабитися, зняти стрес і отримати заряд енергії.

Спосіб застосування: слід наносити маску Energizing Self-Protection Mask на волосся, починаючи з кінчиків, рухаючись вгору, розподіливши рівномірно по всій довжині. Розчесати волосся гребінцем і витримати протягом 10-25 хвилин і під час дії волосся вкрити махровим рушником. Потім ретельно змити маску теплою водою.

Активні компоненти:
Каприловий тригліцерид речовина, що отримується з кокосового олії, зволожує верхній шар клітин шкіри і волосся, живить і захищає від негативного впливу зовнішнього середовища.
Олія м'яти перцевої очищає волосся і шкіру голови від пилу і надлишку шкірного жиру, має заспокійливий і бактерицидний ефект, ефективно при свербінні і подразненні шкіри голови. Зміцнює волосся. М'яті притаманний тонізуючий і охолоджуючий ефект. Ментол, що міститься в м'яті підсилює мікроциркуляцію крові, волосяні цибулини отримують більше корисних речовин. Волосся виглядають більш здоровими, причому починають рости швидше.
Олія чайного дерева нормалізує роботу сальних залоз, живить корені киснем і необхідними речовинами, додає блиск, сяйво, робить більш насиченим колір, розгладжує, полегшує розчісування, змушує пасма бути слухняним, легко укладати потрібну зачіску.
Солодка уральська регулює секрецію сальних залоз, має протизапальний ефект, перешкоджає випаданню волосся.
Токоферол або Вітамін Е надає омолоджуючу і відновлювальну дію і активізує ріст волосся, є антиоксидантом.
Шовкові амінокислоти проникаючи всередину волосся зволожує і живить його від кінчиків до коренів, наповнює силою і додає міцність, відновлює структуру тонких, ломких і неживого волосся, пошкодженого хімічною завивкою або фарбуванням, захищає волосся від зовнішнього впливу, перешкоджає втраті вологи. Шовк захищає волосся незалежно від його типу, додає об'єм, гладкість, шовковистість, здоровий насичений колір і блиск.
Застосування:
Спосіб застосування після застосування шампуню рівномірно розподілити необхідну кількість маски по волоссю, зробити легкий масаж для сприяння кращому увібранню. Залишити на 15-20 хвилин. Ретельно змити чистою водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
maria_shel
MariShell
Супер-продавец
Киев
89% выполненных заказов
Была