Все категории
Добавить товар

Масло для сухих волос с пшеницей и кокосом love nature орифлейм oriflame 32620

59 грн
Описание

Невагома і нелипка текстура засобу із протеїнами пшениці і кокосовою олією глибоко зволожує і живить волосся, допомагаючи боротися з їхньою сухістю і утворюючи захисний мікрошар. Не містить силіконів.

Протеїни пшениці містять захисні пептиди, які глибоко проникають в стрижні волосся, зміцнюючи, відновлюючи і захищаючи їх. Кокосова олія багата зволожуючими і зміцнюючими нутриентами, які допомагають доглядати за сухим волоссям, живити і надавати йому здорове сяйво.

Кокосова олія, що солодко пахне – це суперзасіб для краси, як в чистому вигляді, так і в якості косметичного інгредієнта. Олія, витягнута з ядра плодів кокоса, століттями використовувалася в кулінарії, лікуванні та догляді за шкірою, і сьогодні вона популярно як ніколи. Кокосова олія, що інтенсивно зволожує і захищає, уособлює багатозадачний б'юті-засіб, вона є фантастичним кондиціонером для волосся і пом'якшує шкіру. І для тих з нас, хто живе в холодних країнах, таких як Швеція, кокосова олія є незамінним засобом для збереження здоров'я шкіри взимку.

Користь для краси

З високим вмістом незамінних жирних кислот, які зволожують і живлять шкіру.

Кокосова олія допомагає шкірі залишатися м'якою, еластичною і доглянутою.

Підтримує здоровий шкірний бар'єр.

Кокосова олія особливо багата на вітамін Е, який має антиоксидантну дію, допомагаючи захистити шкіру від шкідливих вільних радикалів

Перед використанням, продукт необхідно помістити в гарячу воду на декілька хвилин. Після чого, відкривши його нанести на сухе волосся. Залишити на 30 хв, а далі змити.

Об'єм 15мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Персиковый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?