Все категории
Добавить товар

Вітаміни для волосся "бездоганний шовк" з про-кератиновим комплексом ellips hair...

565 грн
Описание

Багато хто вважає, що догляд за волоссям - це процедура, яка потребує великої кількості часу, засобів і зусиль. Бренд Ellips спробував зруйнувати цей міф і представив унікальний вітамінний комплекс в капсулах «Бездоганний шовк». У кожному елементі міститься цінна натуральна олія з про-кератиновим комплексом, який не потребує змивання водою. Завдяки цьому продукт впливає на волосся протягом тривалого часу до наступного миття голови.
Засіб збагачений оліями, вітамінами і мікроелементами, які надають ефективну відновлювальну, пом'якшувальну і поживну дії на волосся. Вміст кожної капсули допоможе зміцнити волосся, захистити його від впливу ультрафіолету і термоінструментів. Олія надає волоссю красивий блиск, шовковистість і гладкість. Засіб швидко вбирається і не обтяжує пасма.
Увага! Тільки зовнішнє застосування. Уникати попадання на упаковку прямих сонячних променів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Спосіб застосування
вимити волосся, просушити рушником, відкрити за допомогою ножиць 1 капсулу і нанести на вологе волосся. Не змивати. Сушити і укладати волосся звичайним способом.

Склад
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Parfum, Tocopheryl Acetate, Glycine Soja Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ascorbyl Palmitate, Retinyl Palmitate, Panthenyl Ethyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Pistacia Lentiscus Gum, BHT, Hexyl Сinnamal, Linalool, Citronellol, Limonene, Amyl Cinnamal,Benzyl Salicylate, Geraniol

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары