Все категории
Добавить товар

Ellips hair vitamin nutri color капсулы для окрашеных волос

12 грн
Описание

Капсули Ellips Hair Vitamin Nutri Color призначені для глибокого зволоження і живлення фарбованого, ламкого волосся. Дарують блиск і гладкість, надійно захищають від впливу високих температур та інших зовнішніх факторів, запобігають сухості, зберігаючи вологу всередині волосся. Полегшують розчісування, роблять волосся слухняним, не обтяжуючи і не склеюючи його. Заповнюють пошкоджену структуру кожної волосини, надаючи волоссю красивого, доглянутого вигляду. Результат помітний вже після першого використання.

Активні компонети капсул:

Соєва і арганова олія живлять і пом’якшують волосся, захищають його від втрати вологи, зменшують ламкість. Відновлюють пошкоджену структуру волосся.

Комплекс вітамінів А, С, Е ефективно захищає волосся від негативного впливу факторів навколишнього середовища, живить та зволожує по всій довжині.

Провітамін B5 робить волосся шовковистим, забезпечує глибоке зволоження, полегшує розчісування, надає блиск і гладкість.

Капсули Ellips Hair Vitamin Nutri Color With Triple Care мають легку текстуру та приємний аромат, що тримається на волоссі протягом дня. Рекомендуємо для догляду за фарбованим та ламким волоссям.

ЗАСТОСУВАННЯ:

Відрізати кінчик капсули ножицями і нанести вміст на чисте, вологе волосся (попередньо підсушити рушником). Не потребує змивки. Висушити та укласти волосся звичайним способом. Не наносити на шкіру голови!

Виробник Ellips - Індонезія.

1 капсула 1мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Сиреневый
  • Фиолетовый
Размер:
  • Onesize